Mad og marked

Forrige Side 1 af 169 Næste

Økologer inviterer forbrugerne med helt ind i hønsegården

Fra den 13. august til den 10. september får alle – både fagfolk, beslutningstagere og forbrugere – mulighed for at følge en professionel, økologisk ægproduktion i realtid via livestream fra jysk hønsegård.

13-08-2025 3 minutter Æg og fjerkræ

Et bredt og dybt økologisk sortiment skaber mere loyale kunder

Økologi kan være et af redskaberne til at fastholde og tiltrække kunder, fordi en stor del af det økologiske segment har andre købsmotiver og er bevidste om mere end pris og tilbud, mener Birgitte Jørgensen, markedschef, detail i Økologisk Landsforening.

06-08-2025 5 minutter Dagligvarehandel

Ny analyse: Sølvsegmentet er fødevarebranchens største vækstmulighed – og blinde vinkel

En ny analyse fra medie- og marketingvirksomheden Dentsu viser, at der er et stort potentiale i at udvikle økologiske fødevarer, som er målrettet forbrugerne i alderen 50-99+ år. Første skridt er at pensionere fordommene.

Skee Is har gjort salget af proteinberiget is til en sund forretning

Det lille sjællandske ismejeri har succes i en speciel niche af fødevareproduktionen, selvom konkurrenterne er nogle af verdens største fødevarekoncerner.

05-08-2025 8 minutter Mejeri

Økologisk isproducent åbner akademi for unge på kanten af samfundet

Hver femte medarbejder hos Hansens Is skal i fremtiden komme fra kanten af arbejdsmarkedet.

04-08-2025 2 minutter Uddannelse

Gasa Nord Grønt tager nyt kort i brug for at få indkøberne til at købe mere dansk produceret frugt og grønt

Hård konkurrence på detailmarkedet, og prisbevidste forbrugeres valg af billige udenlandske varer inspirerer Gasa Nord Grønt til at benytte dokumentation af klimaaftryk til at fremme salget af dansk frugt og grønt.

04-08-2025 3 minutter Frugt, bær, grønt , Klima

Stor efterspørgsel på økologisk oksekød trods høje priser

Trods stadig stigende priser på økologisk oksekød må handelsselskabet Tamaco fortsat melde udsolgt måned efter måned, skriver AgriWatch.

31-07-2025 2 minutter Kød

Mangler du idéer til at grille mere grønt? Så kommer Nikolaj Kirk dig til undsætning

"Det, der er gået galt er, at kød koster så lidt. Når du bliver tryg ved de grønne retter, vil jeg påstå, at du vil spise mindre kød," siger kokken Nikolaj Kirk, som har udgivet en ny bog om grøn madlavning. Her giver han en opskrift til grøntsager på grillen.

17-07-2025 5 minutter Mere grønt

Sommerguide: Vi giver dig fire tip til gårdbesøg og naturudflugter

Høst højsommeren: Smag på spiselige blomster, klap gårdens dyr og køb dugfriske råvarer med hjem fra økologerne. Her er fire bud på hyggelige gårdbesøg krydret med aktive naturoplevelser i gårdens lokalområde.

11-07-2025 15 minutter Natur

Forrige Side 1 af 169 Næste