Mad og marked
Forrige Side 1 af 178 (der er 1779 resultater) Næste
Økologerne kan udnytte, at de har et ESG-forspring
ESG-rapportering kan blive en løftestang for den økologiske konkurrenceevne, mener Mette Toftegaard Rasmussen, director hos revisions- og rådgivningsvirksomheden BDO.
FødevareDanmark: Øget moms på nonfood-varer skal ikke finansiere lavere moms på fødevarer
FødevareDanmark støtter ønsket om lavere fødevaremoms, men afviser De Samvirkende Købmænds forslag om at finansiere momsnedsættelsen ved at hæve momsen på ”mindre nødvendige varer”.
Vi spiser det samme i rotation: Vaner, ikke modvilje, står i vejen for en grønnere og sundere madkultur
Selvom de fleste børnefamilier gerne vil spise grønnere, ender ni ud af ti stadig med kød på tallerkenen til aftensmad, fordi vanen har så stor magt over os. Planterig kantinekost er blandt de tiltag, der skal skubbe til forældres vaner i det nationale projekt ’Smag dig frem – gør Danmark grønnere’.
Coop investerer millioner i medlemsbonus på frisk frugt og grønt
Coop forventer, at en ny bonusordning vil fungere som en tiltrængt håndsrækning til de hjemlige producenter af frugt og grønt.
Leverandør: Søris stoppede med at svare os, men bestilte alligevel varer til det sidste
Selv om det sker på en trist baggrund og giver et tab her og nu, vurderer Amy Rasmussen fra Kiselgården, at Søris-konkursen på længere sigt kan ende som en fordel for gårdens grøntsagssalg. Søris-stifter Jan Algreen ønsker ikke at kommentere konkursen.
Samarbejdspartner er uforstående over for Northsides beslutning om at genindføre kød
Plantebaseret Videnscenter var i sin tid med til at udforme den plantebaserede menu med Northside Festival. Videnscenterets egen undersøgelse viser, at det med længder er musikken - ikke maden - der er afgørende for, om folk køber en festivalbillet.
»Det her er fremtiden«, lød det fra Northside om at være kødfri. Nu er kødet tilbage
Den aarhusianske festival Northside har efter tre års plantebaseret menu (med lidt ost) valgt at genintroducere kødet. Festivalens direktør kalder det "en fejl", at man fjernede kød fra menuen uden at spørge gæsterne.
Coops kunder vælger "Mere dansk og lokalt"
Knap 60.000 medlemmer af Coop har valgt, hvad der skal være dagligvarekoncernens mærkesag. Et stort flertal har stemt på 'Mere dansk og lokalt', og Coop vil nu hjælpe mindre danske producenter ind på hylderne.
Too Good To Go: Sverige er langt bedre end Danmark, når det kommer til madspild
En ny opgørelse fra Eurostat viser, at Danmark fortsat ligger i bunden, når det gælder madspild. Danskerne smider i gennemsnit dobbelt så meget mad ud som andre europæiske lande. Miljøstyrelsen advarer dog mod at sammenligne tallene på tværs af lande, fordi de indberettes forskelligt.
Økologisk griseproducent modtager Årets Wiuff 2025
Marie Bojsen fra Birthesminde ved Vipperød modtager Danmarks første råvarepris.