Mad og marked
Forrige Side 1 af 167 (der er 1666 resultater) Næste
De professionelle køkkener tager godt imod Hestbjergs økologiske naturgrise
Ekstra høj spisekvalitet og bedre dyrevelfærd er målet med Hestbjergs økologisk naturgrise, som lever hele livet på marken og bliver to-tre måneder ældre end normale slagtegrise, inden de bliver slagtet.
Græsprotein kan være i vores fødevarer om få år efter nyt gennembrud i forskningen
Inden for få år kan protein udvundet fra almindeligt kløvergræs være en hovedingrediens i en lang række almindelige fødevarer som f.eks. is, yoghurt og proteindrikke. Det er nemlig nu lykkedes forskere at fjerne både bismag og farve fra græsprotein, og dermed er vejen banet for en egentlig fødevareproduktion baseret på græs.
Flour Power ligner et nyt bud på en bomstærk brødhvede
De økologiske kornproducenter og mølleriejere var meget interesserede i Landsortens nye robuste vinterhvede, som kombinerer høj dyrkningssikkerhed med god bageevne og høj modstandskraft mod angreb af vårfluelarver.
Kornnørder valfartede til markvandring i fremtidens brødkorn
Der var dømt sommerstemning på Ulvedal Øko Landbrug ved Skørping, som 20. juni dannede rammen om Landsortens årlige markvandring, der havde tiltrukket 80 deltagere fra hele landet, som delte en fælles passion for økologiske kornsorter.
Pure Dansk vinder ’Den Skarpe Kniv’ 2025
Dansk Fødevare Forums mad-innovationspris ’Den Skarpe Kniv’ går i år til søstrene bag Pure Dansk, som vinder prisen foran et skarpt felt af fødevarevirksomheder, personer og grupper af ildsjæle.
Økologiske jordbær er svære at opstøve - her finder du de økologiske pluk-selv-steder
Størstedelen af de konventionelle jordbær indeholder pesticidrester, og den økologiske variant er svær at finde i supermarkederne, fordi avlerne bliver færre og færre. Derfor hjælper vi her med et kort over de økologiske jordbæravlere, som sælger direkte fra deres landbrug.
Maté Maté bliver officiel partner på Roskilde Festival
Det økologiske energidrikbrand Maté Maté fra Nørrebrew har indgået en millionaftale som officiel energidrikpartner på Roskilde Festival.
Svenskerne er vilde med økologiske kartofler
To ud af tre svenskere foretrækker økologiske kartofler på deres tallerken, når de fejrer midsommer, viser en ny undersøgelse, som Verian har lavet for Krav.
Danske kokke forsvarer Danmarks position som gastronomisk supermagt
Mange økologiske fødevareproducenter er med til at sikre råvaregrundlaget for årets høst på 52 danske Michelin-stjerner.
Økologien åbner nye døre for Jensens Foods i både ind- og udland
Struer-virksomheden forventer inden for en overskuelig fremtid at lancere de første økologiske produkter.