Mad og marked

Forrige Side 1 af 130 Næste

Advokatfirma vinder Årets Kantinepris

Ekstraordinær fokus på bæredygtighed, økologi og gode smagsoplevelser gør kantinen hos advokatfirmaet Gorrissen Federspiel til vinder af Kantineprisen 2023.

20-09-2023 2 minutter Foodservice,   Det Økologiske Spisemærke

EU lemper krav til økologisk kæledyrsfoder

Andelen af økologisk foder til kæledyr udgør 5-6 pct. af EU's marked, og det ønsker man med de nye krav at hæve.

20-09-2023 1 minutter EU

Kampagnen Eko-september kan gøde jorden for mere dansk eksport til Sverige

I år er det femte gang, at fire grønne organisationer i samarbejde med svensk dagligvarehandel gennemfører en måned lang økologikampagne, som skal få svenskerne til at købe mere økologi.

15-09-2023 3 minutter Eksport

Tre ud af ti danskere er blevet bedre til at lave vegetarretter

Grønne versioner af lasagne, tortillas og bolognese hitter hos et voksende antal danskere.

14-09-2023 4 minutter Mere grønt

Food Festival giver Friland blod på tanden

Mødet med de engagerede forbrugere på Food Festival styrker ifølge Friland-direktør Claus Hein troen på, at der fortsat er et marked for økologi og god dyrevelfærd.

12-09-2023 2 minutter Kødproduktion

Dansk Cater dropper udenlandsk oksekød til den økologiske burgerbøf

Fremover bliver det konceptet Thise & Ko, som leverer alt det økologiske småkød til kødvirksomheden CaterFood, som har kunder over hele landet.

12-09-2023 3 minutter Foodservice,   Kødproduktion

Det er farligt for kæderne at tøve for længe i startblokken

Det er på tide, at markedet tager endnu et økologisk skridt frem, men kæderne har brug for et lille skub, så de sætter flere økologiske varer tilbage på hylderne, mener Thomas Roland, CSR-chef i Coop.

12-09-2023 3 minutter Detailhandel

Ostefestival udstiller mangfoldigheden i Danmarks produktion af øko-oste

Osteinteresserede kan opleve og smage på 75 økologiske oste fra 24 små og store danske mejerier, når Cheese Copenhagen på lørdag sætter fokus på de danske øko-oste.

11-09-2023 3 minutter Mejeri

Mere grønt på tallerkenen fordrer øget recirkulering

NYT FRA ICROFS: Gødningsprodukter fra det omgivende samfund kan indeholde potentielt problematiske stoffer, men omvendt er økologien nødt til at finde nye næringskilder, hvis den skal vokse. Der skal findes en balance mellem økologiens kredsløbsprincip og forsigtighedsprincip.

08-09-2023 3 minutter Kronik,   Mere grønt,   Nyt fra Icrofs,   Plantebaserede fødevarer,   Recirkulering

Forrige Side 1 af 130 Næste