Mad og marked
Forrige Side 1 af 130 (der er 1299 resultater) Næste
Yderligere to danske firmaer dropper salget af grøntsagskasser
I denne uge stoppede både Eat Grim og Den Grønne Asparges med at levere grøntsagskasser direkte til danskernes køkkendør.
Advokatfirma vinder Årets Kantinepris
Ekstraordinær fokus på bæredygtighed, økologi og gode smagsoplevelser gør kantinen hos advokatfirmaet Gorrissen Federspiel til vinder af Kantineprisen 2023.
EU lemper krav til økologisk kæledyrsfoder
Andelen af økologisk foder til kæledyr udgør 5-6 pct. af EU's marked, og det ønsker man med de nye krav at hæve.
Kampagnen Eko-september kan gøde jorden for mere dansk eksport til Sverige
I år er det femte gang, at fire grønne organisationer i samarbejde med svensk dagligvarehandel gennemfører en måned lang økologikampagne, som skal få svenskerne til at købe mere økologi.
Tre ud af ti danskere er blevet bedre til at lave vegetarretter
Grønne versioner af lasagne, tortillas og bolognese hitter hos et voksende antal danskere.
Food Festival giver Friland blod på tanden
Mødet med de engagerede forbrugere på Food Festival styrker ifølge Friland-direktør Claus Hein troen på, at der fortsat er et marked for økologi og god dyrevelfærd.
Dansk Cater dropper udenlandsk oksekød til den økologiske burgerbøf
Fremover bliver det konceptet Thise & Ko, som leverer alt det økologiske småkød til kødvirksomheden CaterFood, som har kunder over hele landet.
Det er farligt for kæderne at tøve for længe i startblokken
Det er på tide, at markedet tager endnu et økologisk skridt frem, men kæderne har brug for et lille skub, så de sætter flere økologiske varer tilbage på hylderne, mener Thomas Roland, CSR-chef i Coop.
Ostefestival udstiller mangfoldigheden i Danmarks produktion af øko-oste
Osteinteresserede kan opleve og smage på 75 økologiske oste fra 24 små og store danske mejerier, når Cheese Copenhagen på lørdag sætter fokus på de danske øko-oste.
Mere grønt på tallerkenen fordrer øget recirkulering
NYT FRA ICROFS: Gødningsprodukter fra det omgivende samfund kan indeholde potentielt problematiske stoffer, men omvendt er økologien nødt til at finde nye næringskilder, hvis den skal vokse. Der skal findes en balance mellem økologiens kredsløbsprincip og forsigtighedsprincip.