Mad og marked

Forrige Side 1 af 115 Næste

Et blik tilbage for at se fremad

Økologisk Landsforening har netop udgivet Øko-Året 2022, der er foreningens årsbrev og et tilbageblik på de mange aktiviteter, resultater og begivenheder, som har præget et år, som på flere måder har været unikt.

29-11-2022 2 minutter

Fem professionelle køkkener har gjort bælgfrugten til deres ven

Erfaringerne fra en håndfuld frontløberkøkkener viser, at det er muligt at integrere flere bælgfrugter i maden i landets professionelle køkkener.

28-11-2022 7 minutter Bælgfrugter,   Foodservice

Økodagsværter gør en stor indsats for alle økologer

Selv om det kræver en del forberedelser af være vært for Økodag, viser evalueringen af årets udgave af det landsdækkende event, at dagen typisk er en god oplevelse for både gæsterne og økologerne, og næste år satser Økologisk Landsforening på at øge antallet af værtsgårde til 55.

26-11-2022 6 minutter Events

Toksikolog anbefaler: Køb dit slik økologisk

Danskerne indtager fire gange mere slik, søde sager og drikke, end vi burde, og det meste af slikket er farvet med E-numre - nogle mistænkt for at være skadelige. Gå efter det økologiske slik, råder professor i toksikologi.

24-11-2022 7 minutter Forbrug

Nordens største økologimesse har skærpet den internationale profil

På ti år har Nordic Organic Food Fair udviklet sig til en international messe, og mødet med de udenlandske indkøbere har givet flere af de danske udstillere så meget blod på tanden, at de har tilmeldt sig BioFach i februar.

23-11-2022 4 minutter Eksport

Amerikanske myndigheder godkender for første gang kunstigt kød

Det er sikkert at spise kød dyrket på stamceller i et laboratorie, fastslår de amerikanske myndigheder.

23-11-2022 3 minutter Udland

Arla Sverige stopper klimakompensation for sine økologiske produkter

Vi udfaser klimakompensationen, oplyser Arla Sverige forud for den retssag, som skal afgøre, om andelsselskabet har vildledt forbrugerne med budskabet om ”netto nul klimaaftryk”, som var påtrykt de økologiske mælkekartoner.

22-11-2022 2 minutter Mejeri,   Udland

Nu får de officielle kostråd ny form

Glem den klassiske pyramideform - de officielle kostråd har fået en visuel overhaling, som skal gøre det nemmere for os alle at få et overblik over, hvad der bør være på tallerkenen.

18-11-2022 2 minutter Forbrug

Polen er Årets Land på nordisk øko-messe

Et voksende antal landestande har i år fundet vej til Nordic Organic Food Fair, hvor Polen indtager en lidt overraskende rolle som Årets Land.

17-11-2022 2 minutter Eksport

Forrige Side 1 af 115 Næste