Mad og marked
Forrige Side 1 af 150 (der er 1498 resultater) Næste
Forbrugerne er vendt hjem til økologien
En ny repræsentativ undersøgelse fra Voxmeter fastslår, at forbrugerne igen griber ud efter det røde økologimærke, når de lægger dagligvarerne i kurven i supermarkedet.
Gå amok i økologiske oste ved Torvehallerne
Ostefestivalen Cheese Copnehagen frister med 75 forskellige økologiske oste fra danske mejerier, når Mejeriforeningen 21. september inviterer danskerne til at besøge det store ostebord ved Torvehallerne.
Friland har ikke nok økologisk kød til at forsyne alle kunder
Efter et noget turbulent 2023 med voksende produktionsudgifter og faldende salg af økologisk kød, kigger DC-datterselskabet ind i en periode, hvor selskabet stort set kan melde udsolgt på alle hylder med økologisk kød.
Discountkæde vil spore børnefamilierne ind på en grønnere hverdagskost
Nyt samarbejde mellem Madkulturen og Netto skal hjælpe familierne til at vælge grønnere alternativer til de kødtunge retter, der sidder på rygraden.
Eleverne strømmer til ny grøn maduddannelse
Efter et vellykket pilotforsøg gør Hotel- og Restaurantskolen i København uddannelsen som Grøn Madhåndværker til et fast uddannelsestilbud.
Oprindeligt ville hun være arkitekt - nu har hun fået drømmejobbet som Kalø-forstander
Julie Rohde Birk afløste 1. august Nikolaj Houkjær som forstander for Kalø Økologisk Landbrugsskole, hvor hun bl.a. vil arbejde for at integrere tankerne bag det regenerative landbrug endnu mere i undervisningen.
Rapport: Plantebaserede alternativer er bedre for kloden og ofte sundere end kød
Plantebaserede alternativer til kød er bedre for kloden og på flere parametre sundere end kød, viser en ny rapport. Nogle af køderstatningerne har dog et for højt saltindhold og mangler næringsstoffer, som findes i kødet. Rapporten bør tages med et gran salt, mener ekspert.
Bornholms Økojord skifter forpagter på mikrogartneriet Hammersly for tredje gang på tre år
Indtjeningen står langt fra mål med arbejdsindsatsen på mikrogartneriet Hammersly ved Rutsker, men selv om det nuværende forpagterpar siger stop efter sæsonen, vurderer ejerne fra Bornholms Økojord A/S, at deres investering giver et godt afkast på den grønne bundlinje.
De svenske økologer fejrer Eko-september for sjette år i træk
Danske økologer fejrede i weekenden Det Økologiske Høstmarked ved at invitere borgerne ud på gårde rundt om i hele landet. Hos vores broderfolk i Sverige nøjes økologerne ikke med at fejre økologien i en enkelt weekend.
Lokalt samarbejde gjorde Varde Ådal Lams første høstmarked til et stort trækplaster
Der kom ca. 1.000 gæster forbi det alsidige landbrug, og værtsparret Eva og Torben Kousgaard vurderer, at samarbejdet med flere lokale producenter var hovedårsagen til det store rykind, som betød at mange boder måtte melde udsolgt før lukketid.