Om Økologisk Nu

Digitalmediet Økologisk Nu og avisen Økologisk Landbrug produceres og drives af den selvstændige journalistiske redaktion i Økologisk Landsforening.

Nyhederne omhandler økologien i alle dens facetter; såvel på det politiske som faglige plan, og redaktionens journalister stiller også de kritiske spørgsmål om økologien og dens udfordringer. Derudover dækker vi andre aspekter i samfundet, der på den ene eller anden måde påvirker landbruget og det økologiske system i relation til FN's 17 verdensmål.

Medarbejdere i Økologisk Landsforenings kommunikationsafdeling samt eksterne skribenter bidrager desuden løbende med artikler, eksempelvis om arrangementer, ny forskning, igangværende projekter og politiske resultater, og her vil en tydelig markering fortælle læserne, hvem den pågældende artikel er skrevet af.

Avisen udkommer 10 gange årligt, mens Økologisk Nu opdateres løbende. Dertil udsendes nyhedsbreve, så ofte som modtageren ønsker det.

Vision

At være Danmarks førende nyhedsmedie om den økologiske branche.

Mission

At dække den økologiske udvikling og formidle dette til både økologiske landmænd, virksomheder, forbrugere og politikere.

Ophavsret

Ophavsretten til redaktionelt materiale på www.økonu.dk tilhører mediet Økologisk Nu, som er en del af Økologisk Landsforening. Det er tilladt at citere fra artiklerne, så længe det sker inden for rammerne for god citatskik, herunder en tydelig henvisning til Økologisk Nu som kilde tidligt i artiklen og gerne med indlagt link.

Det er ikke tilladt at kopiere, distribuere eller på anden måde videreudnytte materiale fra Økologisk Nu uden forudgående aftale om tilladelse.

Det er tilladt at udprinte enkelte kopier af artiklerne til privat brug inden for husstanden, og denne tilladelse gælder således ikke i tilfælde, hvor udprintede artikler deles ud til eksempelvis medarbejdere i en virksomhed eller i forbindelse med undervisning.

Der må ikke linkes til Økologisk Nu på en måde, så hjemmesiden kommer til at se ud, som om den er en del af en anden hjemmeside, medmindre dette er klart aftalt. Økologisk Nu er heller ikke ansvarlig for indholdet på en hjemmeside, der linker til Økologisk Nu, eller i et trykt medie, som omtaler Økologisk Nu.

Læs mere om ophavsretsloven på retsinformation.dk.

Har du spørgsmål om ophavsret, eller ønsker du at købe artikler, kan du kontakte ansvarshavende redaktør Henrik Hindby Koszyczarek på hhk@okologi.dk eller tlf. 4190 2005.