Annonce
Annonce
Det er nu tre år siden, at Petra Kaukua t.v. og Carolin Shiemer t.h. stiftede Eat Grim, men efter en stor vækst under cornanedlukningen er selskabet i dag hårdt presset på grund af svigtende kundetilgang Foto: EAT Grim
Dansk frugt- og grøntkassevirksomhed kæmper for livet
Konceptet kom godt fra land, men efter en voldsom vækst under conanedlukningen kæmper startup-virksomheden Eat Grim nu for sit liv.
Kampen mod madspild har mange fronter, og i 2018 etablerede Carolin Shiemer og Petra Kaukua en af dem via selskabet Eat Grim, som solgte 2. sorteringsfrugt og grønt og overskudsproduktioner fra økologer, og at dømme efter salget, havde de fundet en interessant niche, som både gav mening for landmanden og forbrugerne.
Bag firmaet står 33-årige, tyskfødte Carolin Scheimer og 32-årige Petra Kaukua fra Finland, som mødtes, da de tog deres master på CBS i København.
"Vi har gjort det til vores mission at få skabt en ny standard for, hvad der er spiseligt, ved at få grimme og uønskede afgrøder tilbage i fødekæden og samtidig betale landmændene en fair pris," sagde de to iværksættere ved etableringen.
Konceptet kom godt fra land, men efter en voldsom vækst under conanedlukningen kæmper startup-virksomheden Eat Grim nu for sit liv, skriver FødevareWatch
"Vi har også investeret meget i mennesker dette år, hvilket betyder, at 39 stillinger hænger i en tynd tråd, hvis ikke vi kan få vendt situationen på hovedet. Vi opfordrer derfor stærkt vores fællesskab og offentligheden til at tage handling nu," siger Eat Grim-medstifter og direktør, Petra Kaukua, til mediet.
Flere artikler fra samme sektion
Føtex Kokkedal genåbner butik med skærpet sundhedsprofil
Efter en gennemgribende ombygning genåbningen Føtex i Kokkedal i dag og giver samtidig et bud på, hvordan man i fremtiden kan blive bedre til at guide kunderne til at tage det ernæringsrigtige valg.
De økologiske chokolader ligger i toppen af ny Tænk-test
Fem af de seks bedste chokolader er økologiske i Forbrugerrådets Tænks nye test af mørk chokolade, og testen viser ingen sammenhæng mellem pris og kvalitet eller certificeringer.
Økologi styrker dit grønne regnskab
I en ny analyse fra rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO konkluderes det, at økologi kan bidrage i enten ”høj grad” eller ”delvist” med værdiskabelse i ESG-rapporteringen inden for 7 af 10 områder.