Annonce
Annonce
Nu kan man både tanke energi og økologi hos Clever
Ladeselskabet Clever udfordrer tankstationernes traditionelle fastfoodsalg med et nyt café-koncept med flere sunde og økologiske varer.

Der er alt for meget tankstationsjunk af tvivlsom kvalitet, derfor lancerer Clever nu et café-koncept, hvor der er fokus på økologi og sunde råvarer. PR-foto: Clever
Ladeselskabet Clever har åbnet sin første café med en ambition om at sætte ny standard for mad og drikke på farten.
Den første café er åbnet på selskabets største ladeplads med 30 ladepladser i Aabenraa i Sønderjylland, hvor de lokale tankstationerne dermed har fået en konkurrent til de hurtigere måltider. Og der er flere caféer på vej, oplyser selskabet, som driver konceptet sammen med kantineoperatøren Food by Coor, der bl.a. er kendt for sit fokus på økologi.
Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.
“Alt for længe har mad på motorvejen været af tvivlsom kvalitet. Det vil vi ændre med vores caféer. Vi gør op med den klassiske tankstationsjunk og viser, at det sagtens kan lade sig gøre at servere lækker mad og drikke, der både er skabt med omtanke og smager fantastisk,” siger Mette Nøhr, Chief Experience Officer med ansvaret for kundeoplevelsen i Clever.
Økologi på menuen
På menuen finder du blandt andet en økologisk croissant til 22 kroner, en klassisk bolle med ost og caféens signaturtoast – lavet med økologisk landbrød fra Jalm&B, skinke fra Spis Min Gris, ost fra Naturmælk og hjemmerørt dijonnaise.
I løbet af 2025 vil Clever etablere nye caféer på lynladestationerne i både Kolding og Odense, men selskabet oplyser ikke noget om, hvor mange caféer selskabet forventer at etablere på længere sigt.
Caféen er åben mandag-søndag 07.00-19.00.
Flere artikler fra samme sektion
De gamle grøntsagssorter er i høj kurs hos kokkene i Bankdatas kantine
Hvis du tror, at en gulerod er en gulerod, kan du godt tro om igen. Det viser erfaringerne fra bistroen i Bankdata, der er ambassadørkøkken for nogle af de gamle hjemmehørende kulturplanter, som mere højtydende sorter har fortrængt fra de danske menukort.
Ambassadørkorps giver nyt liv til gamle grøntsagssorter
Foreningen for OriGENaler har succes med at lave
bevaringsarbejde med kniv og gaffel.
Madland Festival vil samle madsystemets ypperste frontløbere
Fra 1.-4. maj inviterer Danmarks madpolitiske festival til gårdbesøg, samtaler, film, frokostpauser, fredagsbar og fejringer i og omkring København, på Stevns og i år også i Aarhus.