Annonce

Annonce

Packshot af økologisk smørbar

Naturli' er på vej til at erobre hyldeplads i alle de landsdækkende dagligvarekæder i Storbritannien. Den seneste skalp er Tesco, som kan åbne døren til nye eksportaftaler. Foto: Naturli'

Smørbar fra Naturli’ lander i Storbritanniens største supermarkedskæde

Naturli’-direktør Henrik Lund betegner aftalen med Tesco som en milepæl for det Dragsbæk-ejede selskab, som har været aktive på det engelske marked siden 2018.

Naturli’ økologiske plantebaserede smørbar er nu at finde i Storbritanniens største supermarkedskæde, Tesco. Det betragter Henrik Lund, direktør for Naturli’, som en blåstempling, der kan være med til at åbne døren til flere eksportmarkeder.

”Det er vi enormt glade for efter et langt, hårdt stykke arbejde. Det er ikke nemt at komme på hylden i Tesco, som jo er markedsleder i Storbritannien, så det er lidt af en milepæl,” fortæller adm. direktør Henrik Lund til FødevareWatch.

Naturli' Smørbar eller 'Spreadable', som den hedder på det engelske marked, var i forvejen i sortimentet hos Sainsbury’s og Waitrose, og ifølge Henrik Lund er det planen at komme på hylden i Asda og Morrison’s. Med andre ord er målsætningen en fuld distribution på det engelske marked.

"Og alt andet lige er det nu blevet nemmere af, at vi har Tesco som kunde. Det er bare et rigtig godt visitkort – ikke bare i England, men i hele Europa,” siger direktøren til mediet.

Henrik Lund mærker også stor engelsk interesse for det nyudviklede produkt Naturli’ konventionel smørbar med syrnet kultur, som han håber bliver en ny sællert i både ind- og udland.

Flere artikler fra samme sektion

Oprindeligt ville hun være arkitekt - nu har hun fået drømmejobbet som Kalø-forstander

Julie Rohde Birk afløste 1. august Nikolaj Houkjær som forstander for Kalø Økologisk Landbrugsskole, hvor hun bl.a. vil arbejde for at integrere tankerne bag det regenerative landbrug endnu mere i undervisningen.

05-09-2024 10 minutter Uddannelse

Rapport: Plantebaserede alternativer er bedre for kloden og ofte sundere end kød

Plantebaserede alternativer til kød er bedre for kloden og på flere parametre sundere end kød, viser en ny rapport. Nogle af køderstatningerne har dog et for højt saltindhold og mangler næringsstoffer, som findes i kødet. Rapporten bør tages med et gran salt, mener ekspert.

04-09-2024 6 minutter Plantebaserede fødevarer

Bornholms Økojord skifter forpagter på mikrogartneriet Hammersly for tredje gang på tre år

Indtjeningen står langt fra mål med arbejdsindsatsen på mikrogartneriet Hammersly ved Rutsker, men selv om det nuværende forpagterpar siger stop efter sæsonen, vurderer ejerne fra Bornholms Økojord A/S, at deres investering giver et godt afkast på den grønne bundlinje.

04-09-2024 7 minutter Gårdbutikker & direkte salg