Annonce

Annonce

Packshot af økologisk smørbar

Naturli' er på vej til at erobre hyldeplads i alle de landsdækkende dagligvarekæder i Storbritannien. Den seneste skalp er Tesco, som kan åbne døren til nye eksportaftaler. Foto: Naturli'

Smørbar fra Naturli’ lander i Storbritanniens største supermarkedskæde

Naturli’-direktør Henrik Lund betegner aftalen med Tesco som en milepæl for det Dragsbæk-ejede selskab, som har været aktive på det engelske marked siden 2018.

Naturli’ økologiske plantebaserede smørbar er nu at finde i Storbritanniens største supermarkedskæde, Tesco. Det betragter Henrik Lund, direktør for Naturli’, som en blåstempling, der kan være med til at åbne døren til flere eksportmarkeder.

”Det er vi enormt glade for efter et langt, hårdt stykke arbejde. Det er ikke nemt at komme på hylden i Tesco, som jo er markedsleder i Storbritannien, så det er lidt af en milepæl,” fortæller adm. direktør Henrik Lund til FødevareWatch.

Naturli' Smørbar eller 'Spreadable', som den hedder på det engelske marked, var i forvejen i sortimentet hos Sainsbury’s og Waitrose, og ifølge Henrik Lund er det planen at komme på hylden i Asda og Morrison’s. Med andre ord er målsætningen en fuld distribution på det engelske marked.

"Og alt andet lige er det nu blevet nemmere af, at vi har Tesco som kunde. Det er bare et rigtig godt visitkort – ikke bare i England, men i hele Europa,” siger direktøren til mediet.

Henrik Lund mærker også stor engelsk interesse for det nyudviklede produkt Naturli’ konventionel smørbar med syrnet kultur, som han håber bliver en ny sællert i både ind- og udland.

Flere artikler fra samme sektion

Der var økologi i gryderne, da nordsjællandske spejdere tog på sommerlejr

550 spejdere fra Ege Divisionen satte økologien øverst på menukortet, da de indledte sommerferien med en uge i det fri.

08-07-2024 3 minutter Foodservice

Forbrugerekspert: Økologi skal være en hverdagsven i klimakampen

Økologien skal oppe sig på convenience og være mere tydelig i sit klimabudskab, mener Flemming Birch, analytiker og forbrugerekspert i Birch & Birch.

08-07-2024 5 minutter

Rødt kød og kaffe kan øge dit indtag af PFAS-stoffer

Gravide, som indtog høje mængder af bl.a. hvide ris, æg, rødt kød og kaffe, havde typisk et højere niveau af PFAS-stoffer i deres brystmælk og blod end dem, som havde et lavere indtag, viser en ny undersøgelse.

05-07-2024 3 minutter PFAS,   Forskning