Annonce
Annonce

Aarstiderne introducerer denne uge et nyt måltidskoncept, MåltidsPosen, som er udviklet med afsæt i forbrugernes behov for fleksibilitet og lyst til nemme, økologiske måltider, oplyser selskabet. Foto: Aarstiderne
Aarstiderne introducerer MåltidsPosen
Med nye ejere ved roret er der sat yderligere gang i produktudviklingen hos måltidskasseproducenten, som i denne uge introducerer MåltidsPosen, der rummer en opskrift alle ingredienser til ét måltid.
Søndag 2. februar lander de første MåltidsPoser hjemme hos Aarstidernes kunder. Hidtil har Aarstiderne været mest kendt for sine måltidskasser med mad til flere dage, men der er sket en del konceptudvikling, siden Dagrofa-koncernen købte Aarstiderne i slutningen af 2024.
Forleden oplyste den nye ejer, at Aastidernes produkter er på vej til butikshylderne i Meny-kæden, og med lanceringen af MåltidsPosen tager Aarstiderne endnu skridt mod endnu mere fleksible måltidsløsninger.
I MåltidsPosen får kunderne ét måltid samlet i én pose, som indeholder opskrift samt alle de ingredienser, der skal bruges til at lave ét komplet måltid til to eller fire personer.
”Vi er rigtig glade for at kunne præsentere vores nye koncept, MåltidsPosen. Vores kunder har længe efterspurgt muligheden for at kunne købe vores signaturretter enkeltvis, enten som supplement til deres måltidskasse eller som en del af deres dagligvareindkøb. Det bliver nu muligt med MåltidsPosen,” siger Heidi Boye, CEO i Aarstiderne.
Arbejdet med MåltidsPosen har været mange måneder undervejs, og nu kan Aarstidernes kunder glæde sig til at få de første måltidsposer leveret i begyndelsen af februar.
”MåltidsPosen er ideel til det travle par eller familien, der gerne selv vil lave mad, men slippe for indkøb og planlægning. Med MåltidsPosen samler vi opskrift og ingredienser til ét måltid i én pose, så det er nemt og overskueligt at sætte et velsmagende økologisk måltid på bordet,” siger Heidi Boye, som håber, at konceptet vil inspirere flere borgere til at gå i køkkenet og lave et godt måltid mad til familie eller venner.
11 forskellige måltider
I første omgang kan kunderne vælge mellem 11 forskellige måltider, hvoraf flere er udvalgt blandt de mest populære opskrifter fra deres måltidskasser. På menuen finder man blandt andet Aarstiderne-klassikere som krydrede dumplings med ris og lynstegt grønt og cremet risotto med spinat.
Aarstiderne oplyser, at de fleste retter er plantebaserede og kan tilberedes på under 30 minutter, mens enkelte retter kræver lidt ekstra tid.
For at matche sæsonernes råvarer, vil måltidspose-menuen løbende blive ændret hen over året.
Flere artikler fra samme sektion
De danske udstillere tog trætte men tilfredse hjem efter fire dage på Biofach
Når BioFach-messen lukker fredag, er det en flok tilfredse danske udstillere, som drager hjem fra Nürnberg med nye interessante kontakter og en styrket tro på, at det lysner på de økologiske eksportmarkeder.
BioFach ser stort uudnyttet potentiale for at øge økologisalget til professionelle køkkener
Med en stor foodservicestand forsøger de tyske messearrangører at styrke netværket mellem de aktører, som skal sikre, at flere økologiske råvarer finder vej til de professionelle køkkener i Europa.
Better Stands giver guldmedalje til den danske fællesstand på Biofach
Recycling og genbrug er en del af økologiens dna, og derfor er anerkendesen fra Better Stand et stærkt statement at sende til gæsterne på BioFach-messen, mener de danske arrangører.