Annonce

Annonce

Ungt par kigger på økologiske morgenmadsprodukter i butik

Urtekrams svenske ejere sænker forventningerne til de kommende års vækst. Foto: Moment Studio

Urtekram-ejer nedjusterer vækstplaner

Svenske Midsona sænker forventningerne til de kommende års vækst.

Den børsnoterede virksomhed Midsona, som har specialiseret sig i økologiske, plantebaserede og sunde fødevarer, neddrosler forventningerne til den fremtidige vækst.

Det fremgår ifølge FødevareWatch af selskabets nye strategi, der i stedet for en organisk vækst på 15 pct. nedjusterer den gennemsnitlige årlige vækstambition til 3-5 pct. frem til 2027.  

Det fremgår af en ny strategiplan, hvor der ifølge mediet bliver mere fokus på lønsomhed i koncernen, som bl.a. står bag Urtekram- og Earth Control-mærkerne Nøgleordene for selskabets produkter er økologi, sundhed, og plantebaseret.

I den nye strategi fokuseres der på at ”styrke koncernens betingelser for lønsom vækst ved at fremme synergier og udvikle sine tilbud”, lyder det i meddelelsen.

”Midsona har taget flere vigtige skridt på sin forandringsrejse i løbet af det seneste år. Nu tager vi det næste skridt, der sætter retningen fremad. Vi præsenterer nye finansielle mål og lancerer samtidig en ny strategi, der har til formål at styrke vores position og vores tilbud baseret på vores stærke varemærker,” siger Peter Åsberg, adm. direktør i Midsona, til FødevareWatch.

Flere artikler fra samme sektion

Du kan stadig nå at deltage i konkurrencen om Kantineprisen 2024

Kun kantinekøkkener med en økologiprocent på mindst 60 pct. kan deltage i dysten om Kantineprisen 2024, som finder en vinder på havnen i Gudhjem.

18-04-2024 2 minutter Events,   Professionelle køkkener,   Foodservice

Madland Festival kalder til samling, samtaler, hyldest og fejring

Det madpolitiske samlingspunkt og fællesskab Madland inviterer for femte år i træk til Madland Festival under sloganet: ”Gentænk madsystemet”.

17-04-2024 2 minutter Events

Økologisk Landsforening kæmper for, at æg ikke længere skal stå på køl - Danske Æg kæmper imod

Økologisk Landsforening ønsker et opgør med kravet om, at æg skal på køl, men hos Danske Æg vil man fastholde det.

15-04-2024 8 minutter Æg og fjerkræ,   Forbrug,   Detailhandel