Annonce

Annonce

Wassim Hallal portræt

Wassim Hallal og Nemlig.com satser primært på økologiske varer, når de sammensætter sortimentet til den nye serie af hverdagsprodukter. PR-foto

Nemlig.com og Michelin-kokken Wassim Hallal lancerer serie af primært økologiske fødevarer

”Smag” er navnet på en helt ny serie af hverdagsprodukter, som bliver drypvist lanceret i løbet af 2022. De første 50 produkter er i handlen.

Dagligvarer skal smage af mere. Den mission er Nemlig.com og Michelin-kokken Wassim Hallal gået sammen om at fortælle i form af et nyt brand af hverdagsprodukter kaldet "Smag", som udelukkende kommer til at bestå af danske produkter, der forhandles eksklusivt af Nemlig.com.

”De varer, som vi bruger hver dag, skal smage godt og smage af mere. Med "Smag" vil vi sætte et stort aftryk på netop de varer. Derfor var det naturligt at udvikle en række helt nye og unikke varer til hverdagen, så flere danskere får nemmere ved at opleve de fantastiske danske produkter, der findes,” siger Wassim Hallal i en pressemeddelelse.

Til daglig er han køkkenchef og ejer af Michelin restauranten Frederikshøj i Aarhus. Sideløbende har han gennem flere år været arkitekten bag en tilsvarende serie fødevarer, som han udviklede til Lidl-kæden, men det samarbejde ophørte sidste år.

Wassim Hallal oplyser, at den nye produktserie, når den er fuldt udrullet, kommer til at bestå af hundredvis af varer, der dækker alle dele af hverdagen, blandt andet mejeri, fersk kød, pålæg, færdigretter, saucer, øl, morgenmadsprodukter, æg, is mm. Alt bliver produceret i Danmark og langt de fleste varer er økologiske. I forvejen har Nemlig.com en økologiandel på 25 pct., hvilket er næsten dobbelt så højt som gennemsnittet i den hjemlige dagligvarehandel.

Gris, Lam & Co fører an

I første omgang har Nemlig.com lanceret et halvt hundrede produkter, hvoraf ca. 30 er økologiske varer fra Gris Lam & Co fra Hedehusene, som både levere forskellige kødudskæringer, pølser og kødpålæg, samt færdigretter, remoulade, mayonnaise og aioli m.m.

Bryggeriet Gamma, som har indrettet bryghus i en lagerhal i Herlev, bidrager til serien med økologisk øl, der er brygget af bygmalt fra Gyrup Gårdmalt i Thy, mens en serie økologiske, veganske og glutenfri brødprodukter bliver produceret i samarbejde med Plante Kompagniet i Charlottenlund.

Wassim Hallal har selv været med til udvælgelsen, forarbejdningen og ikke mindst tilsmagningen af produkterne, og han har også udviklet unikke opskrifter til mange nye produkter i Smag-serien.

Hos Nemlig.com glæder kategoridirektør Jack Enevoldsen sig til at præsentere de nye produkter for danskerne: ”Vi er virkelig stolte af Smag, der sætter nye standarder for, hvordan lokale danske produkter kan smage. For mange danskere kan det være svært at finde de varer, som både er produceret i Danmark og samtidig byder på en unik oplevelse og smag,” siger han.

Flere artikler fra samme sektion

Oprindeligt ville hun være arkitekt - nu har hun fået drømmejobbet som Kalø-forstander

Julie Rohde Birk afløste 1. august Nikolaj Houkjær som forstander for Kalø Økologisk Landbrugsskole, hvor hun bl.a. vil arbejde for at integrere tankerne bag det regenerative landbrug endnu mere i undervisningen.

05-09-2024 10 minutter Uddannelse

Rapport: Plantebaserede alternativer er bedre for kloden og ofte sundere end kød

Plantebaserede alternativer til kød er bedre for kloden og på flere parametre sundere end kød, viser en ny rapport. Nogle af køderstatningerne har dog et for højt saltindhold og mangler næringsstoffer, som findes i kødet. Rapporten bør tages med et gran salt, mener ekspert.

04-09-2024 6 minutter Plantebaserede fødevarer

Bornholms Økojord skifter forpagter på mikrogartneriet Hammersly for tredje gang på tre år

Indtjeningen står langt fra mål med arbejdsindsatsen på mikrogartneriet Hammersly ved Rutsker, men selv om det nuværende forpagterpar siger stop efter sæsonen, vurderer ejerne fra Bornholms Økojord A/S, at deres investering giver et godt afkast på den grønne bundlinje.

04-09-2024 7 minutter Gårdbutikker & direkte salg