Annonce
Annonce
Wassim Hallal og Nemlig.com satser primært på økologiske varer, når de sammensætter sortimentet til den nye serie af hverdagsprodukter. PR-foto
Nemlig.com og Michelin-kokken Wassim Hallal lancerer serie af primært økologiske fødevarer
”Smag” er navnet på en helt ny serie af hverdagsprodukter, som bliver drypvist lanceret i løbet af 2022. De første 50 produkter er i handlen.
Dagligvarer skal smage af mere. Den mission er Nemlig.com og Michelin-kokken Wassim Hallal gået sammen om at fortælle i form af et nyt brand af hverdagsprodukter kaldet "Smag", som udelukkende kommer til at bestå af danske produkter, der forhandles eksklusivt af Nemlig.com.
”De varer, som vi bruger hver dag, skal smage godt og smage af mere. Med "Smag" vil vi sætte et stort aftryk på netop de varer. Derfor var det naturligt at udvikle en række helt nye og unikke varer til hverdagen, så flere danskere får nemmere ved at opleve de fantastiske danske produkter, der findes,” siger Wassim Hallal i en pressemeddelelse.
Til daglig er han køkkenchef og ejer af Michelin restauranten Frederikshøj i Aarhus. Sideløbende har han gennem flere år været arkitekten bag en tilsvarende serie fødevarer, som han udviklede til Lidl-kæden, men det samarbejde ophørte sidste år.
Wassim Hallal oplyser, at den nye produktserie, når den er fuldt udrullet, kommer til at bestå af hundredvis af varer, der dækker alle dele af hverdagen, blandt andet mejeri, fersk kød, pålæg, færdigretter, saucer, øl, morgenmadsprodukter, æg, is mm. Alt bliver produceret i Danmark og langt de fleste varer er økologiske. I forvejen har Nemlig.com en økologiandel på 25 pct., hvilket er næsten dobbelt så højt som gennemsnittet i den hjemlige dagligvarehandel.
Gris, Lam & Co fører an
I første omgang har Nemlig.com lanceret et halvt hundrede produkter, hvoraf ca. 30 er økologiske varer fra Gris Lam & Co fra Hedehusene, som både levere forskellige kødudskæringer, pølser og kødpålæg, samt færdigretter, remoulade, mayonnaise og aioli m.m.
Bryggeriet Gamma, som har indrettet bryghus i en lagerhal i Herlev, bidrager til serien med økologisk øl, der er brygget af bygmalt fra Gyrup Gårdmalt i Thy, mens en serie økologiske, veganske og glutenfri brødprodukter bliver produceret i samarbejde med Plante Kompagniet i Charlottenlund.
Wassim Hallal har selv været med til udvælgelsen, forarbejdningen og ikke mindst tilsmagningen af produkterne, og han har også udviklet unikke opskrifter til mange nye produkter i Smag-serien.
Hos Nemlig.com glæder kategoridirektør Jack Enevoldsen sig til at præsentere de nye produkter for danskerne: ”Vi er virkelig stolte af Smag, der sætter nye standarder for, hvordan lokale danske produkter kan smage. For mange danskere kan det være svært at finde de varer, som både er produceret i Danmark og samtidig byder på en unik oplevelse og smag,” siger han.
Flere artikler fra samme sektion
Flest sanktioner til gårdsalg af æg
Fødevarestyrelsen har været på stikprøvekontrol hos 198 producenter og æg-pakkerier, der sælger direkte til forbrugere eller lokale butikker. I 9 pct. af besøgene førte kontrollerne til sanktioner.
Nu kommer der pant på de tyske dåser
EU-parlamentet har i dag vedtaget nye regler som betyder, at der fra 2029 skal opkræves dåsepant i de europæiske lande, hvilket formentlig vil begrænse forureningen med dåser i den danske natur.
Danske servicestationer udfaser turbokyllinger
Dyreværnsorganisationen Anima roser danske servicestationer for at gå foran med dyrevelfærden ved at skærpe kravene til produktionsforholdene for slagtekyllinger.