Annonce
Annonce
Halvøkologisk Landsforening
DEBAT: Jeg var ved at få kaffen galt i halsen, da jeg læste artiklen om Økologisk Landsforenings flytning til nye lokaler.

Kantinen i Økologisk Landsforenings nye rammer har Det Økologisk Spisemærke i sølv, hvilket betyder en økologiandel på 60-90 pct. Foto: Jakob Brandt
Af: Niels Ebbe, stifter af Solhjulet
Halvøkologisk Landsforening kunne være foreningens nye navn.
Man må sige, at I er gode til at ruske op i de gamle klude.
Jeg var formodentlig ikke den eneste, der var ved at få kaffen galt i halsen under en ellers rimelig fredsommelig læsning af Økologisk Landbrugs seneste nummer, da jeg nåede til bagsidens artikel om foreningens flytning til de ”grønnere rammer” i Agro Food Park.
I artiklen citeres direktøren for at sige: ”…Jeg håber, at de kommer til at danne rammen om foreningens arbejde de næste mange år, sagde direktøren, som også tillægger det stor værdi, at den nye kantine får Det Økologiske Spisemærke i sølv….”
JA, det har en umisforståelig signalværdi, som endog er meget stærk!!!
Jeg græmmes!
Læs Helle Borup Fribergs, adm. direktør i Økologisk Landsforening, svar her
Dette er et debatindlæg og ikke et udtryk for redaktionens holdning. Ønsker du at skrive et debatindlæg til Økologisk så send det til hhk@okologi.dk. Navn og profession skal oplyses. Vi forbeholder os retten til at redigere i rubrik, manchet og mellemrubrik samt at rette sproglige fejl.
Flere artikler fra samme sektion
Ultraforsimplede fødevareskribenter
DEBAT: Politikens uklare og forsimplede formidling af, hvad der er sundt og ultraforarbejdet, og hvad folk advares imod at spise, er skadelig for de fødevarevirksomheder, der leverer gode, sunde produkter, og skadelig for almindelige mennesker, som prøver at navigere fornuftigt i dagligdagen.
Skab bedre dyrevelfærd og undgå greenwashing i professionelle køkkener
KLUMME: Som professionelt køkken har man et stort ansvar for at bidrage til at drive forandring, også når det drejer sig om dyrevelfærd. Og det er ikke godt nok, hvis turbokyllingen erstattes af en lidt langsommere voksende kylling, som lever under tilsvarende produktionsforhold - bare lidt længere.
Økologisk dyrevelfærd er mere end minimumskrav
FORPERSONENS ORD: Som økologer skal vi stille krav til os selv og til økologien som helhed. Hvis vi kun lever op til minimumskravene, risikerer vi, at økologien bliver uinteressant og sakker bagud.