Annonce

Annonce

Frokostbuffet med masser af grønt i Agro Food Park 26

Kantinen i Økologisk Landsforenings nye rammer har Det Økologisk Spisemærke i sølv, hvilket betyder en økologiandel på 60-90 pct. Foto: Jakob Brandt

Halvøkologisk Landsforening

DEBAT: Jeg var ved at få kaffen galt i halsen, da jeg læste artiklen om Økologisk Landsforenings flytning til nye lokaler.

Af: Niels Ebbe, stifter af Solhjulet

Halvøkologisk Landsforening kunne være foreningens nye navn.

Man må sige, at I er gode til at ruske op i de gamle klude.

Jeg var formodentlig ikke den eneste, der var ved at få kaffen galt i halsen under en ellers rimelig fredsommelig læsning af Økologisk Landbrugs seneste nummer, da jeg nåede til bagsidens artikel om foreningens flytning til de ”grønnere rammer” i Agro Food Park.

I artiklen citeres direktøren for at sige: ”…Jeg håber, at de kommer til at danne rammen om foreningens arbejde de næste mange år, sagde direktøren, som også tillægger det stor værdi, at den nye kantine får Det Økologiske Spisemærke i sølv….”

JA, det har en umisforståelig signalværdi, som endog er meget stærk!!!

Jeg græmmes!

Læs Helle Borup Fribergs, adm. direktør i Økologisk Landsforening, svar her

Dette er et debatindlæg og ikke et udtryk for redaktionens holdning. Ønsker du at skrive et debatindlæg til Økologisk så send det til hhk@okologi.dk. Navn og profession skal oplyses. Vi forbeholder os retten til at redigere i rubrik, manchet og mellemrubrik samt at rette sproglige fejl.

Flere artikler fra samme sektion

Selvfølgelig skal vi prioritere økologi – det har for store konsekvenser at lade være

DEBAT: Det konventionelle landbrug har store konsekvenser for miljøet. Derfor skal vi ikke dømme økologi ude, men arbejde mod et større udbytte, skriver Sybille Kyed.

17-09-2022 5 minutter Debat

Hvis ikke Økologisk Landsforening går forrest, hvem skal så?

DEBAT: Hvis vi ikke er ambitiøse og stiller krav til maden i ”eget hus”, hvor så?

13-09-2022 2 minutter Debat

Regenerativt landbrug kan skære en femtedel af jordbrugets samlede årlige CO2-udledning

DEBAT: Klimaforskere har gentagne gange peget på, at vi skal handle nu, og det skal ske med egentlige reduktioner. Det kan regenerative principper i jordbruget hjælpe med. Er der mon nogen politikere og organisationer, der tør gå forrest?

09-09-2022 5 minutter Debat,   Klima