Annonce

Annonce

Portræt af Dennis Hvam

Dennis Hvam kommer til Økologisk Landsforening fra en stilling som partner og konsulent i konsulentfirmaet Kombination. PR-foto

Dennis Hvam bliver ØL’s nye eksportchef

Økologisk Landsforening har nu sat navn på, hvem der skal stå i spidsen for foreningens fremtidige eksportarbejde, når den nuværende markedschef for eksport, Pernille Bundgård, stopper.

Det bliver Dennis Hvam, som i de kommende år skal stå i spidsen for eksportarbejdet i Økologisk Landsforening. Han har en uddannelse som markedsøkonom og har en bachelor i marketing fra University of Stirling, UK. Dertil kommer mange års erfaringer fra erhvervslivet – senest som konsulent og partner hos Kombination.

Det er dog første gang, at Dennis Hvam skal arbejde i en politisk styret organisation.

»Jeg ser frem til at blive en del af en stærk organisation, som er båret af værdier og som arbejder på at fremme en sundere livsstil og en mere bæredygtig fremtid,« siger Dennis Hvam, som både har erfaring med salg af danske fødevare i ind- og udland, og han ser frem til samarbejdet med de økologiske producenter.

»Jeg har arbejdet mange år med eksport af danske fødevarer, så jeg kender til potentialet men også til de udfordringer, som er forbundet hermed. Derfor har jeg stor respekt for den position, som Økologisk Landsforening har været med til at skabe for de danske økologiske producenter på mange markeder,« siger Dennis Hvam.

Hans cv omfatter desuden mere end 25 års erfaring med kommerciel ledelse, forretningsudvikling og marketing fra virksomheder som fx Royal Unibrew, Lego og Kelsen Group, så han føler sig godt klædt på til opgaven, når han 6. juni lander i Agro Food Park 26 i den nordlige del af Aarhus.

Flere artikler fra samme sektion

Det er, som om Danmark har et mål om at afvikle små bedrifter

POLITISK KLUMME: Fremtiden for det danske landbrug ligger næppe i de små landbrugsejendomme, men de spiller en vigtig rolle. Både for bosætning, liv på landet, plads til natur, alsidige landskaber og eksperimenter med nye dyrkningsformer.

27-04-2023 4 minutter Klumme,   Politik

Både store som små bidrager vi til liv på landet

FORPERSONENS ORD: Vores bidrag, hvad enten vi er store eller små økologer, kan samles i et ord; samfundsnytte. De nye vurderingsregler for småskalalandbrugene sætter pludselig spørgsmålstegn ved, om landbrug under 15 ha er samfundsnyttige.

27-04-2023 3 minutter Leder,   Debat

Økodag er mere relevant end nogensinde

MARKEDSKLUMME: Med udsigt til godt vejr på søndag forventer Økologisk Landsforening tæt på 150.000 gæster til Økodag, og projektleder Malene Jensen håber, at det populære, landsdækkende event kan være med til at løfte det økologiske hjemmemarked. Det er der brug for.

14-04-2023 3 minutter Økodag,   Klumme