Annonce

Annonce

Portræt af Dennis Hvam

Dennis Hvam kommer til Økologisk Landsforening fra en stilling som partner og konsulent i konsulentfirmaet Kombination. PR-foto

Dennis Hvam bliver ØL’s nye eksportchef

Økologisk Landsforening har nu sat navn på, hvem der skal stå i spidsen for foreningens fremtidige eksportarbejde, når den nuværende markedschef for eksport, Pernille Bundgård, stopper.

Det bliver Dennis Hvam, som i de kommende år skal stå i spidsen for eksportarbejdet i Økologisk Landsforening. Han har en uddannelse som markedsøkonom og har en bachelor i marketing fra University of Stirling, UK. Dertil kommer mange års erfaringer fra erhvervslivet – senest som konsulent og partner hos Kombination.

Det er dog første gang, at Dennis Hvam skal arbejde i en politisk styret organisation.

»Jeg ser frem til at blive en del af en stærk organisation, som er båret af værdier og som arbejder på at fremme en sundere livsstil og en mere bæredygtig fremtid,« siger Dennis Hvam, som både har erfaring med salg af danske fødevare i ind- og udland, og han ser frem til samarbejdet med de økologiske producenter.

»Jeg har arbejdet mange år med eksport af danske fødevarer, så jeg kender til potentialet men også til de udfordringer, som er forbundet hermed. Derfor har jeg stor respekt for den position, som Økologisk Landsforening har været med til at skabe for de danske økologiske producenter på mange markeder,« siger Dennis Hvam.

Hans cv omfatter desuden mere end 25 års erfaring med kommerciel ledelse, forretningsudvikling og marketing fra virksomheder som fx Royal Unibrew, Lego og Kelsen Group, så han føler sig godt klædt på til opgaven, når han 6. juni lander i Agro Food Park 26 i den nordlige del af Aarhus.

Flere artikler fra samme sektion

Nu står Økologisk Landsforening ikke længere alene med vores ønske om differentieret moms

MARKEDSKLUMME: Sybille Kyed, landbrugs- og fødevarepolitisk chef i Økologisk Landsforening, ser spændende perspektiver for økologien, i at skatteminister Jeppe Bruus åbner døren for at bruge differentieret moms som et værktøj, der kan bane vej for et grønnere fødevareforbrug.

22-02-2024 3 minutter Klumme

DOK-forsøget - resultaterne undrer og inspirerer

DEBAT: Når man læser det nye hæfte med DOK-forsøgets undersøgelser, er det vanskeligt at finde parametre af jordkvalitet, hvor den biodynamiske praksis ikke giver de bedste resultater.

16-02-2024 3 minutter Debat

Indspark til debatten om DOK-forsøgene: Landmanden skal tage beslutninger på driftsniveau

DEBAT: Jeg medgiver, at det økologiske regelsæt ikke er nogen garanti for at opbygge jordens humusindhold, men grundlaget ligger i de økologiske idealer.

15-02-2024 5 minutter Debat