Annonce
Annonce
Thises oste kræver mere plads
Vokseværket hos Danmarks næststørste mejeriselskab fortsætter med en markant udvidelse af lagerkapaciteten på 5.000 kvm.

Der er blevet for trangt på Thises ostelager, som nu bliver udvidet markant. Arkivfoto: Jakob Brandt
Gennem de seneste år har Thise Mejeri lavet flere om- og tilbygninger, men på grund af et voksende ostesalg, skal bygningshåndværkerne nu igen på besøg hos Salling-mejeriet, som denne gang skal udvide ostelageret.
Det betyder, at det bebyggede areal i år vokser fra 17.000 til 22.000 kvadratmeter skriver FødevareWatch, som har talt med mejeridirektør Poul Pedersen, som oplyser, at udvidelse skyldes succes på ostefronten på både hjemmemarkedet og de nære eksportmarkeder.
”Vi udvider vores salg i Danmark stille og roligt - både i Coop og til foodservice-sektoren -hvor det i disse år går stærkt på økologifronten,” siger Poul Pedersen til mediet.
Mejeriet har i år bl.a. fået Molslinjen som ny kunde.
Flere artikler fra samme sektion
De gamle grøntsagssorter er i høj kurs hos kokkene i Bankdatas kantine
Hvis du tror, at en gulerod er en gulerod, kan du godt tro om igen. Det viser erfaringerne fra bistroen i Bankdata, der er ambassadørkøkken for nogle af de gamle hjemmehørende kulturplanter, som mere højtydende sorter har fortrængt fra de danske menukort.
Ambassadørkorps giver nyt liv til gamle grøntsagssorter
Foreningen for OriGENaler har succes med at lave
bevaringsarbejde med kniv og gaffel.
Madland Festival vil samle madsystemets ypperste frontløbere
Fra 1.-4. maj inviterer Danmarks madpolitiske festival til gårdbesøg, samtaler, film, frokostpauser, fredagsbar og fejringer i og omkring København, på Stevns og i år også i Aarhus.