Annonce

Annonce

Lageret er fyldt med forskellige typer ost

Der er blevet for trangt på Thises ostelager, som nu bliver udvidet markant. Arkivfoto: Jakob Brandt

Thises oste kræver mere plads

Vokseværket hos Danmarks næststørste mejeriselskab fortsætter med en markant udvidelse af lagerkapaciteten på 5.000 kvm.

Gennem de seneste år har Thise Mejeri lavet flere om- og tilbygninger, men på grund af et voksende ostesalg, skal bygningshåndværkerne nu igen på besøg hos Salling-mejeriet, som denne gang skal udvide ostelageret.

Det betyder, at det bebyggede areal i år vokser fra 17.000 til 22.000 kvadratmeter skriver FødevareWatch, som har talt med mejeridirektør Poul Pedersen, som oplyser, at udvidelse skyldes succes på ostefronten på både hjemmemarkedet og de nære eksportmarkeder.

”Vi udvider vores salg i Danmark stille og roligt - både i Coop og til foodservice-sektoren -hvor det i disse år går stærkt på økologifronten,” siger Poul Pedersen til mediet.

Mejeriet har i år bl.a. fået Molslinjen som ny kunde.

Flere artikler fra samme sektion

Rammer hylderne næste år: Nye økologiske planteproteiner er lige så sunde som kød og mætter mere

Et nyt forskningsprojekt har banet vejen for økologiske plantebaserede fødevarer, som ernæringsmæssigt er på fuld omgangshøjde med animalske produkter. Solsikker fik en hovedrolle i projektet, og nye produkter kommer i supermarkederne i 2025.

22-11-2024 6 minutter Plantebaserede fødevarer

Her kan du købe økologiske juletræer - men du skal skynde dig

Efterspørgslen på økologiske juletræer er høj, og flere melder allerede om udsolgt. Man skal være opmærksom på faldgruber, hvis man vil have et økologisk juletræ og undgå at blive snydt.

22-11-2024 5 minutter Skovbrug og juletræer,   Forbrug,   Miljø

Forbrugerne vender tilbage og skaber fremgang for Friland A/S

Selv om antallet af slagtninger er faldet det seneste år, har Friland øget omsætningen med 46 mio. kr., og voksende priser har gjort det muligt at skrue op for afregningen til leverandørerne af økologiske grise.

22-11-2024 5 minutter Kødproduktion