Annonce

Annonce

Hansens Flødeis vendte minus til plus

2018 blev et rigtigt is-år, og den historisk varme sommer satte positive spor i regnskabet hos Hansens Flødeis, som baserer sin isproduktion på økologisk mælk fra Stensbølgaard og storkollektivet Svanholm.

06. juni 2019
Læsetid: 1 minutter
Brødrene Rasmus og Anders Eibye foran ismaskine

Brødrene Rasmus og Anders Eibye vendte et minus på 1,8 mio. kr. til et plus på godt en halv mio. kr. Foto: Hansens Flødeis

I 2011 gennemførte Hansens Flødeis et glidende generationsskifte fra 3. til 4. generation i Hansens-familien. Brødrene Rasmus og Anders Eibye udgør nu den daglige ledelse og står i spidsen for en alsidig produktion af højkvalitets is i bægre og kantiner, ispinde, vafler og isdesserter.

I 2017 løb det sjællandske mejeri ind i et minus på 1,8 mio. kr. efter et år med dårligt vejr og høje råvarepriser, men et kig i det seneste årsregnskab viser, at brødrene havde forvandlet minus til et plus på 514.805 kr.

Flere artikler fra samme sektion

I tre dage midt i maj sætter Madens Folkemøde sundhed og bæredygtighed på menuen, og det er gratis at deltage

Madens Folkemøde er i år flyttet til nye rammer i Nykøbing Falster, men som altid handler det folkelige madmøde om det, der ligger på vores tallerkener, og måden, vi producerer det på.

28-04-2025 2 minutter Events

Tre nominerede dyster om Kantineprisen 2025

To jyske og en københavnsk kantine er nomineret til Kantineprisen 2025, og du kan møde dem på Madens Folkemøde, hvor de deltager i en 'Cook Off'.

25-04-2025 2 minutter Foodservice

Danskerne køber nu økologi for 16 mia. kr.

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at detailsalget af økologiske fødevarer i 2024 voksede med 3 pct. Men trods fremgangen faldt økologiprocenten en anelse fra 11,8 pct. til 11,6 pct., da det konventionelle fødevaresalg sidste år voksede endnu hurtigere.

22-04-2025 3 minutter Dagligvarehandel