Annonce

Annonce

Brødrene Rasmus og Anders Eibye foran ismaskine

Brødrene Rasmus og Anders Eibye vendte et minus på 1,8 mio. kr. til et plus på godt en halv mio. kr. Foto: Hansens Flødeis

Hansens Flødeis vendte minus til plus

2018 blev et rigtigt is-år, og den historisk varme sommer satte positive spor i regnskabet hos Hansens Flødeis, som baserer sin isproduktion på økologisk mælk fra Stensbølgaard og storkollektivet Svanholm.

I 2011 gennemførte Hansens Flødeis et glidende generationsskifte fra 3. til 4. generation i Hansens-familien. Brødrene Rasmus og Anders Eibye udgør nu den daglige ledelse og står i spidsen for en alsidig produktion af højkvalitets is i bægre og kantiner, ispinde, vafler og isdesserter.

I 2017 løb det sjællandske mejeri ind i et minus på 1,8 mio. kr. efter et år med dårligt vejr og høje råvarepriser, men et kig i det seneste årsregnskab viser, at brødrene havde forvandlet minus til et plus på 514.805 kr.

Flere artikler fra samme sektion

Sæsonen er skudt i gang: Nu breder dansk øko-grønt sig på butikshylderne

Nu ligger der for første gang i år økologiske danske radisser, spinat og pak choi i butikkerne. Hos de danske økologiske grøntsagsproducenter er sæsonen netop skudt i gang.

02-05-2024 4 minutter Forbrug,   Grøntsager

Økologisk Landsforening uddeler atter gratis blomsterfrø landet over

Den 5. maj kan man hente en gratis pose blomsterfrø i Føtex og Bilka landet over. Økologisk Landsforening uddeler i alt 38.000 poser for at give bierne mere mad og sætte fokus på de truede arter.

30-04-2024 5 minutter Biodiversitet

Nyt ejerskab skal stoppe slingrekurs, så Coop kan fokusere mere på kerneværdierne

Efter præsentationen af endnu et katastroferegnskab og med energiselskabet OK som ny medejer, har Coop lagt sig fast på en ny kædestruktur, som skal være med til at gøre Danmarks største salgskanal for økologiske fødevarer til en god forretning.

30-04-2024 6 minutter Detailhandel