Annonce

Annonce

Dreng i Too good to go butik

Forbrugere i 17 lande er med til at nedbringe madspildet, når de bruger Too Good To Go-app'en til at købe fødevarer, som ellers risikerer at ende som affald. Foto: To Good To Go

Dansk madspildsapp ligger højt på den globale hitliste

Med 21 mio. downloads i 2021 er den danske madspildsapp Too Good To Go på top- 10 over verdens mest downloadede apps i kategorien “mad og drikke”.

Det er ikke kun danskerne, som interesserer sig for at nedbringe madspildet. På Apptopias liste over verdens mest downloadede mad og drikke-apps indtager den danske madspildsapp Too Good To Go 10. pladsen med 21 mio. downloads i 2021.

Det viser en ny opgørelse lavet af analysevirksomheden Apptopia, der udarbejder lister over de mest downloadede apps fra App Store og Google Play på tværs af flere kategorier.

Too Good To Go, appen forbinder forbrugere med restauranter, butikker og producenter, der har mad i overskud, og den store popularitet, som Too Good To Go oplever, skyldes ikke mindst massiv fremgang i en række amerikanske byer som New York, Washington D.C., Los Angeles, San Francisco, Philadelphia, Chicago og Boston, oplyser Too Good To Go.

listen er Too Good To Go kommet i godt selskab med fødevaregiganter som McDonald’s, der har indtaget førstepladsen, og Starbucks, der er på fjerdepladsen.

Too Good To Go blev lanceret i januar 2016. App’en er nu aktiv i 17 lande, hvor den har over 49 mio. brugere.

Flere artikler fra samme sektion

»For os er økologi en helt naturlig selvfølge«

Den økologiske madvirksomhed Rødder stod bag en langbordsmiddag for 175 gæster til årets Heartland Festival. Det var tredje år i træk, at Rødder var med på festivalen, og det er festivalens fokus på bæredygtige råvarer, der trækker.

19-06-2024 4 minutter Bæredygtighed,   Events

Festivalchef: Ordentlige mennesker og forretninger har en ambitiøs bæredygtighedsstrategi

Flere og flere festivaler lægger vægt på bæredygtighed. Det er både fornuftigt og god business, fortæller Heartland Festivals madansvarlige. Men de grønne bedrifter kan være svære at dokumentere.

19-06-2024 8 minutter Bæredygtighed,   Events

Politikere vil undersøge, om økologiske plantedrikke kan beriges med vitaminer

Plantebranchen vil arbejde for, at økologiske plantedrikke kan blive en del af skolemælksordningen, og at de i fremtiden må beriges med vitaminer og mineraler i modsætning til nu. Et nyt forlig åbner døren for muligheden.

17-06-2024 6 minutter Plantebaserede fødevarer