Annonce

Annonce

Dreng i Too good to go butik

Forbrugere i 17 lande er med til at nedbringe madspildet, når de bruger Too Good To Go-app'en til at købe fødevarer, som ellers risikerer at ende som affald. Foto: To Good To Go

Dansk madspildsapp ligger højt på den globale hitliste

Med 21 mio. downloads i 2021 er den danske madspildsapp Too Good To Go på top- 10 over verdens mest downloadede apps i kategorien “mad og drikke”.

Det er ikke kun danskerne, som interesserer sig for at nedbringe madspildet. På Apptopias liste over verdens mest downloadede mad og drikke-apps indtager den danske madspildsapp Too Good To Go 10. pladsen med 21 mio. downloads i 2021.

Det viser en ny opgørelse lavet af analysevirksomheden Apptopia, der udarbejder lister over de mest downloadede apps fra App Store og Google Play på tværs af flere kategorier.

Too Good To Go, appen forbinder forbrugere med restauranter, butikker og producenter, der har mad i overskud, og den store popularitet, som Too Good To Go oplever, skyldes ikke mindst massiv fremgang i en række amerikanske byer som New York, Washington D.C., Los Angeles, San Francisco, Philadelphia, Chicago og Boston, oplyser Too Good To Go.

listen er Too Good To Go kommet i godt selskab med fødevaregiganter som McDonald’s, der har indtaget førstepladsen, og Starbucks, der er på fjerdepladsen.

Too Good To Go blev lanceret i januar 2016. App’en er nu aktiv i 17 lande, hvor den har over 49 mio. brugere.

Flere artikler fra samme sektion

Danmarks største svineproducent skærer kraftigt ned i produktionen

Bertel Hestbjerg planlægger at slagte hver tredje af de 1500 søer, som har gjort ham til landets største producent af økologisk grisekød.

27-09-2022 5 minutter Svin

Kæderne giver rødt kort til konventionelle græskar i den danske sæson

Både kæderne under Coop, Salling Group og Dagrofa har i år valgt kun at sælge økologiske spisegræskar fra danske avlere i den danske sæson.

27-09-2022 7 minutter Grøntsager,   Detailhandel

Flere økologiske varer har overtaget førertrøjen på butikshylderne

Antallet af produkter, hvor det økologiske salg bidrager med over halvdelen af omsætningen, vokser år for år, og det åbner nye muligheder for de økologiske producenter, mener markedschef fra Økologisk Landsforening.

27-09-2022 2 minutter