Annonce

Annonce

Logo af Facebooks like-knap

Er ØL's forsøg på at hverve medlemmer via Facebook med til at skabe en skævvridning af flertallet og dermed demokratiet? Foto: Colourbox

Medlemshvervning på Facebook

DEBAT: Fint med ekstra opmærksomhed på Facebook om ØL's forestående generalforsamling, men jeg frygter en skævvridning af demokratiet.

Af: Niels Ebbe, stifter af Solhjulet

De seneste par uger er min Facebook blevet oversvømmet med daglige annoncer fra ØL: Invitation til at deltage i generalforsamlingen.

Fint nok, der skal jo ekstra opmærksomhed til, nu det er en digital generalforsamling.

At den så oveni bliver kædet sammen med en (i den grad tiltrængt) medlemshvervning er mere end kritisabelt. Denne metode til at forsøge at skaffe flertal for sine ”demokratiske” strukturændringsforslag burde selv en trængt ledelse holde sig for god til.

Det er en skævvridning af demokratiet, som ikke har plads i vores forening.

Dette er et debatindlæg og ikke et udtryk for redaktionens holdning. Ønsker du at skrive et debatindlæg til Økologisk så send det til hhk@okologi.dk. Navn og profession skal oplyses. Vi forbeholder os retten til at redigere i rubrik, manchet og mellemrubrik samt at rette sproglige fejl.

Flere artikler fra samme sektion

Økologisk Landsforening kæmper for at få ændret 4 pct.-naturkravet

DEBAT: Hvad der skulle have været et godt initiativ for naturen er endt som noget rigtig møg. Muligheden for fjernbrak skal væk eller justeres, og eksisterende landskabselementer skal kunne tælle med.

04-10-2022 4 minutter Debat

Kom op på mærkerne for økologien

MARKEDSKLUMME: Hos de fleste køkkener, som har fået Det Økologiske Spisemærke, har det ifølge Torben Blok fra Økologisk Landsforening både tilført værdi på bundlinjen, for arbejdsglæden og ikke mindst i klimaregnskabet.

03-10-2022 3 minutter Klumme

Lad økologien blomstre på efterskolerne

KLUMME: Malene Jensen og Økologisk Landsforening håber at efterskoleelever vil være med til at agere fyrtårne i den grønne, økologiske omstilling – til gavn for deres egen og andres fremtid.

03-10-2022 3 minutter Klumme