Coops Grønne veje udgiver digital håndbog om at mindske madspild
En stor del af det danske madspild sker hjemme i de private husholdninger, som Coop nu giver ny inspiration til, hvordan det er muligt at mindske madspildet.

Flere end 400 Coop-medlemmer har bidraget med opskrifter og tips til Coops nye digitale håndbog, som skal være med til at mindske madspildet i de danske husholdninger.
Håndbogen ”Fra madspild til måltid – tips og viden der redder maden” kan gratis til download på grønneveje.dk fra 29. oktober. Bogen er udgivet af Coops Grønne Veje, hvor de 8500 tilmeldte Coop-medlemmer er med til at omsætte klimaudfordringer til konkrete handlinger, mens Coops huskok Claus Holm redder resterne med opskrifter på dejlig mad og god samvittighed.
Håndbog er kommet til verden i bedste kooperative ånd og udgives på klimavenlig manér kun digitalt.
"Det er sådan, at detailhandlen står for knap 12 pct. af det samlede danske madspild, mens de private husholdninger står for cirka 30 pct. Det giver derfor rigtig god mening at hjælpes ad, så vi sammen kan minimere madspildet betydeligt. Coop er en andelsforening og er ejet af medlemmerne. Sammen vælger vi de grønne veje, vi vil gå, og de lokale initiativer, vi vil sætte i gang,” siger Coops formand Lasse Bolander i en pressemeddelelse.