Annonce

Annonce

Varerne pakkes i poser af genbrugspapir.

Too Good To Go driver i dag forretninger i 15 lande, men omsætningen er faldet markant under corona-pandemien. Foto: Too Good To Go

Udenlandsk venturefond skyder stort beløb i dansk madspilds-app

Med en investering på 188 mio. kr. er den danske madspildsvirksomhed Too Good To Go formentlig kommet et stort skridt nærmere mod at nå sine høje ambitioner om at bekæmpe madspild og blive en ledende spiller på det globale marked for overskudsmad.

Ifølge mediet Techcrunch er venturefonden Blisce klar til at skyde i alt ca. 188 mio. kr., ind i den danske vækstvirksomhed, Too Good To Go, der har danske Mette Lykke som adm. direktør og den danske it-milliardær Preben Damgaard som en af flere investorer.

Too Good To Go oplyser til mediet, at selskabet har oplevet en omsætningsnedgang under corona-pandemien på hele 62 pct. Det er ikke mindst en konsekvens af, at foodservice-sektoren i mange lande har været hårdt ramt af coronanedlukninger, og det kan mærkes, når man lever af at sælge overskudsmad, men ambitionerne er stadig store.

Too Good To Go fik sidste år premiere i USA, og virksomheden er foreløbig udbredt i 14 europæiske lande. Den udenlandske offensiv har dog kostet mange penge, og ifølge Dansk Handelsblad har selskabet siden 2017 haft et samlet driftsunderskud på 103 mio. kr.

Flere artikler fra samme sektion

Nordjysk forlystelsespark etablerer eget økologisk ismejeri

Fårup Sommerland sender i løbet af de kommende måneder seks medarbejdere på ismejerikursus i Italien, så parken næste år kan fejre sit 50 års jubilæum ved at servere is fra parkens eget økologiske ismejeri.

14-10-2024 4 minutter Mejeri,   Foodservice

Danish Crown fyrer 500 ansatte

Datterselskabet Friland ved endnu ikke, hvordan det bliver ramt af moderkoncernens spareplan, som samlet skal reducere omkostningerne med en halv mia. kr.

11-10-2024 3 minutter Kødproduktion

Øko-pionerer drog til Carlsberg Byen for at tale det økologiske oksekød op

Kvæg bliver i disse år udskammet som klimasyndere, men debatten mangler nuancer, mener Økologisk Landsforening, der argumenterer for, at naturen og biodiversiteten er afhængig af koen på græs. Derfor har foreningen inviteret Danske Madpublicister og en række øko-pionerer på en tur med formålet at sætte fokus på nuancerne.

10-10-2024 12 minutter Kvæg,   Kødproduktion