Annonce
Annonce
Det er formentlig kondens på æggeskallerne, som er årsagen til, at mange tusinde æg er tilbagekaldt.
Økologiske æg tilbagekaldes på grund af risiko for skimmelvækst
Dava Foods tilbagekalder en række økologiske æg på grund af mistanke om skimmelvækst, som ifølge ægproducenten gør dem uegnet til konsum.
Det oplyser Dava Foods i en pressemeddelelse, hvoraf det fremgår, at det blandt andet er æg solgt under mærkerne "Salling økoæg", "ØGO økoæg" og "Dava Bæredygtige økoæg", der bliver tilbagekaldt.
Har du købt en bakke økologiske æg i enten Netto, Føtex, Bilka, Meny, Spar, Min Købmand eller Letkøb, som er mærket med "mindst holdbar til 8. august", er det derfor en god ide at læse videre, da tilbagekaldelsen kun omfatter visse partier med netop den holdbarhedsmærkning.
Dava Foods vurderer, at risikoen for skimmelvækst på æggene formodentlig skyldes kondensdannelse på æggeskallen, og selskabet opfordrer kunderne til at kassere æggene eller levere dem tilbage til den butik, hvor de har købt dem.
De tilbagekaldte partier kan identificeres på, at de bærer et af de følgende 13-cifrede EAN-numre (stregkoder):
5701607586991
5701607587042
5701607590134
5701607589466
Flere artikler fra samme sektion
Du kan stadig nå at deltage i konkurrencen om Kantineprisen 2024
Kun kantinekøkkener med en økologiprocent på mindst 60 pct. kan deltage i dysten om Kantineprisen 2024, som finder en vinder på havnen i Gudhjem.
Madland Festival kalder til samling, samtaler, hyldest og fejring
Det madpolitiske samlingspunkt og fællesskab Madland inviterer for femte år i træk til Madland Festival under sloganet: ”Gentænk madsystemet”.
Økologisk Landsforening kæmper for, at æg ikke længere skal stå på køl - Danske Æg kæmper imod
Økologisk Landsforening ønsker et opgør med kravet om, at æg skal på køl, men hos Danske Æg vil man fastholde det.