Annonce

Annonce

Shahriar Bakhshpour foran Emmerys-bageri

Efter tre år med et samlet overskud på 24 mio. kr. varsler Emmerys-direktør Shahriar Bakhshpour nye bageri-åbninger PR-foto: Emmerys

Økologisk bagerikæde investerer overskud i nye butikker

Tre år med millionoverskud styrker Emmerys tro på fremtiden, og kæden er klar til at åbne nye butikker.

En stabil og vedvarende fremgang har bidt sig fast hos den økologiske bagerikæde Emmerys, og med millionoverskud for tredje år i træk har kæden skabt et økonomisk fundament, som gør det muligt at investere i nye butikker og fortsætte en igangværende, gennemgribende renovering af de eksisterende 34 butikker, hvoraf hovedparten ligger i København.

”Det er vigtigt og glædeligt, at vi igen i år kan forbedre vores bruttofortjeneste og driftsresultat til det bedste nogensinde,” siger kædens CEO Shahriar Bakhshpour med afsæt et netop offentliggjort regnskab.

Det viser et resultat på 6,2 mio. kr. i 2023 mod 8,9 mio. kr. året før, og Shahriar Bakhshpour, som tiltrådte som direktør i 2018, kan efter de to første år med røde tal i regnskaberne glæde sig over en positiv udvikling. Den har samlet over de tre seneste år givet selskabet et overskud på 24 mio. kr., der nu gør det muligt at investere i kæden.

”I 2023 åbnede vi en ny butik og renoverede fire eksisterende. I de første fem måneder af 2024 har vi allerede åbnet to nye butikker på markante adresser – Rantzausgade og Valby Langgade – og renoveret to af vores butikker. Og vi har en pipeline af projekter med flere renoveringer og nye butikker, der effektueres senere i år,” siger Shahriar Bakhshpour i en pressemeddelelse.

Butiksindretningen afspejler kædens nye identitet, hvor det økologiske bagerhåndværk og kvalitetsprodukter ifølge direktøren synliggøres for gæsterne på en mere imødekommende måde.

”Vi kan se, at det giver en øget frekventering blandt vores gæster. Der er simpelthen flere der kommer igen, og de fortsætter med at komme igen. Det har betydning både for vores bundlinje, men også for vores tro på fremtiden,” siger Shahriar Bakhshpour.

Flere artikler fra samme sektion

’Smag på Overskuddet' skal lære flere børn, hvordan de undgår madspild

Sidste år deltog 10.345 skoleelever i det gratis undervisningsinitiativ, som er udviklet af Madkulturen, Too Good To Go og Lidl, og i år er det ambitionen at nå endnu flere børn og skoler.

22-10-2024 3 minutter Madspild

Nordjysk forlystelsespark etablerer eget økologisk ismejeri

Fårup Sommerland sender i løbet af de kommende måneder seks medarbejdere på ismejerikursus i Italien, så parken næste år kan fejre sit 50 års jubilæum ved at servere is fra parkens eget økologiske ismejeri.

14-10-2024 4 minutter Mejeri,   Foodservice

Danish Crown fyrer 500 ansatte

Datterselskabet Friland ved endnu ikke, hvordan det bliver ramt af moderkoncernens spareplan, som samlet skal reducere omkostningerne med en halv mia. kr.

11-10-2024 3 minutter Kødproduktion