Annonce

Annonce

Shahriar Bakhshpour foran Emmerys-bageri

Efter tre år med et samlet overskud på 24 mio. kr. varsler Emmerys-direktør Shahriar Bakhshpour nye bageri-åbninger PR-foto: Emmerys

Økologisk bagerikæde investerer overskud i nye butikker

Tre år med millionoverskud styrker Emmerys tro på fremtiden, og kæden er klar til at åbne nye butikker.

En stabil og vedvarende fremgang har bidt sig fast hos den økologiske bagerikæde Emmerys, og med millionoverskud for tredje år i træk har kæden skabt et økonomisk fundament, som gør det muligt at investere i nye butikker og fortsætte en igangværende, gennemgribende renovering af de eksisterende 34 butikker, hvoraf hovedparten ligger i København.

”Det er vigtigt og glædeligt, at vi igen i år kan forbedre vores bruttofortjeneste og driftsresultat til det bedste nogensinde,” siger kædens CEO Shahriar Bakhshpour med afsæt et netop offentliggjort regnskab.

Det viser et resultat på 6,2 mio. kr. i 2023 mod 8,9 mio. kr. året før, og Shahriar Bakhshpour, som tiltrådte som direktør i 2018, kan efter de to første år med røde tal i regnskaberne glæde sig over en positiv udvikling. Den har samlet over de tre seneste år givet selskabet et overskud på 24 mio. kr., der nu gør det muligt at investere i kæden.

”I 2023 åbnede vi en ny butik og renoverede fire eksisterende. I de første fem måneder af 2024 har vi allerede åbnet to nye butikker på markante adresser – Rantzausgade og Valby Langgade – og renoveret to af vores butikker. Og vi har en pipeline af projekter med flere renoveringer og nye butikker, der effektueres senere i år,” siger Shahriar Bakhshpour i en pressemeddelelse.

Butiksindretningen afspejler kædens nye identitet, hvor det økologiske bagerhåndværk og kvalitetsprodukter ifølge direktøren synliggøres for gæsterne på en mere imødekommende måde.

”Vi kan se, at det giver en øget frekventering blandt vores gæster. Der er simpelthen flere der kommer igen, og de fortsætter med at komme igen. Det har betydning både for vores bundlinje, men også for vores tro på fremtiden,” siger Shahriar Bakhshpour.

Flere artikler fra samme sektion

To selskaber står for hele Danmarks produktion af økologiske ørreder

Efter knap en snes år er Danmarks produktion af økologiske ørreder nu samlet hos Ådal Ørred og Musholm A/S, som sigter mod hvert sit marked.

04-07-2024 3 minutter Akvakultur

Ådal Ørred har sat kurs mod de professionelle køkkener

Jørgen Jøker Trachsel, som er en af landets mest garvede dambrugere, har nu omlagt fem af sine ni dambrug til økologi og satser på at blive leverandør til landets professionelle køkkener.

03-07-2024 6 minutter Akvakultur

Dyrenes Beskyttelse vil minde folk om, hvorfor kylling kan være så billigt

Rigtig mange dyr lider på grund af den meget lave pris, som kyllinger bliver solgt til, mener Dyrenes Beskyttelse. Med en ny kampagne vil den forsøge at starte en debat om kyllingers velfærd og få forbrugerne til at tænke aktivt over, hvordan dyr i køledisken havde det, da de levede.

02-07-2024 6 minutter Dyrevelfærd,   Æg og fjerkræ