Annonce
Annonce
Efter tre år med et samlet overskud på 24 mio. kr. varsler Emmerys-direktør Shahriar Bakhshpour nye bageri-åbninger PR-foto: Emmerys
Økologisk bagerikæde investerer overskud i nye butikker
Tre år med millionoverskud styrker Emmerys tro på fremtiden, og kæden er klar til at åbne nye butikker.
En stabil og vedvarende fremgang har bidt sig fast hos den økologiske bagerikæde Emmerys, og med millionoverskud for tredje år i træk har kæden skabt et økonomisk fundament, som gør det muligt at investere i nye butikker og fortsætte en igangværende, gennemgribende renovering af de eksisterende 34 butikker, hvoraf hovedparten ligger i København.
”Det er vigtigt og glædeligt, at vi igen i år kan forbedre vores bruttofortjeneste og driftsresultat til det bedste nogensinde,” siger kædens CEO Shahriar Bakhshpour med afsæt et netop offentliggjort regnskab.
Det viser et resultat på 6,2 mio. kr. i 2023 mod 8,9 mio. kr. året før, og Shahriar Bakhshpour, som tiltrådte som direktør i 2018, kan efter de to første år med røde tal i regnskaberne glæde sig over en positiv udvikling. Den har samlet over de tre seneste år givet selskabet et overskud på 24 mio. kr., der nu gør det muligt at investere i kæden.
”I 2023 åbnede vi en ny butik og renoverede fire eksisterende. I de første fem måneder af 2024 har vi allerede åbnet to nye butikker på markante adresser – Rantzausgade og Valby Langgade – og renoveret to af vores butikker. Og vi har en pipeline af projekter med flere renoveringer og nye butikker, der effektueres senere i år,” siger Shahriar Bakhshpour i en pressemeddelelse.
Butiksindretningen afspejler kædens nye identitet, hvor det økologiske bagerhåndværk og kvalitetsprodukter ifølge direktøren synliggøres for gæsterne på en mere imødekommende måde.
”Vi kan se, at det giver en øget frekventering blandt vores gæster. Der er simpelthen flere der kommer igen, og de fortsætter med at komme igen. Det har betydning både for vores bundlinje, men også for vores tro på fremtiden,” siger Shahriar Bakhshpour.
Flere artikler fra samme sektion
Madprojekt tredobler økologien i kommunens køkkener uden at hæve budgettet
På bare 10 måneder er det lykkedes Kerteminde Kommunes køkkener at omlægge en stor del af indkøbene til økologi. Pengene til økologien er fundet ved at indføre flere bæredygtige fødevarer og mindske madspildet.
Randers Kommune modtager pris for skarp grøn indkøbspolitik
Øgede krav til bæredygtige indkøb har på et halvt år øget økologiandelen i Randers Kommunes fødevareindkøb fra 51 pct. til 63 pct.
Rammer hylderne næste år: Nye økologiske planteproteiner har samme ernæringskvalitet som kød og mætter mere
Et nyt forskningsprojekt har banet vejen for økologiske plantebaserede fødevarer, som ernæringsmæssigt er på fuld omgangshøjde med animalske produkter. Solsikker fik en hovedrolle i projektet, og nye produkter kommer i supermarkederne i 2025.