Annonce
Annonce
Nu er det tid til at indstille din favorit til årets fødevarepriser
Er du den allerbedste indenfor dit felt? Så er det nu, du skal slå til. Søgen efter landet bedste kandidater til årets fødevarepriser anno 2020 er sat ind. Der åbnes for indstillinger 10. februar 2020.

Kender du en butik, et køkken eller en kantine, der skal nomineres? Så hører Landbrug & Fødevarer gerne fra dig, for de bedste skal hyldes. Illustration: Landbrug & Fødevarer
Pressemeddelelse fra Landbrug & Fødevarer
Igen i år kårer Landbrug & Fødevarer Danmarks dygtigste fagfolk fra madverdenen, når vi uddeler Slagterprisen, Kantineprisen, Mejeriprisen og Frugt- og grøntprisen. Økologiske Køkkenroser skifter i år navn til kØkkenprisen. Prisen hylder stadig madprofessionelle, der hver dag gør en indsats for at hæve måltidskvaliteten og økologiprocenten i landets offentlige køkkener.
”Der er et højt ambitionsniveau ude i køkkenerne og med det nye navn og de skærpede kriterier, hæver vi nu barren for prisen og sikrer, at den er tidssvarende. Med fokus på økologi, kulinaritet og ansvarlighed som de bærende elementer får vi nu sat ekstra gang i den positive udvikling, vi allerede i dag ser hos de nominerede,” siger prisansvarlig for kØkkenprisen, konsulent Kristian Ploug Grut.
Hvem kan indstilles?
Vi leder efter kandidater, der går den ekstra mil i forhold til måltidet, kunderne og i de gode fødevarers tjeneste. Madprofessionelle, der sætter en ære i at udføre godt madhåndværk. Og som har et sortiment, der både udfordrer og er tilpasset målgruppen. Kender du en butik, et køkken eller en kantine, der skal nomineres? Så hører vi gerne fra dig, for de bedste skal hyldes.
En sejr giver respekt og anerkendelse
”Priserne er med til at sikre og hæve det høje niveau i fødevarebranchen. Hver pris har sin egen jury af højtspecialiserede fagfolk, og juryens kriterier og forventninger er høje. Det er nemlig ikke helt uden betydning at vinde prisen – det giver anerkendelse og respekt. Både blandt kunder og kollegaer i branchen. Og så kan det ses på bundlinjen,” siger prisansvarlig for Slagterprisen og Mejeriprisen, chefkonsulent Vickie Enné Ryge.
Vil du vide mere?
Find kriterier,
bliv klogere på forløbet og vigtige datoer og indstil din favorit på prisernes
egne hjemmesider. Her kan du også downloade pressematerialer.
Der er deadline for indstilling af kandidater den 25. marts 2020.
Vinderne kåres til et stort awardshow på Fødevaredagen den 29. september på Hindsgavl Slot på Fyn.
Flere artikler fra samme sektion
De gamle grøntsagssorter er i høj kurs hos kokkene i Bankdatas kantine
Hvis du tror, at en gulerod er en gulerod, kan du godt tro om igen. Det viser erfaringerne fra bistroen i Bankdata, der er ambassadørkøkken for nogle af de gamle hjemmehørende kulturplanter, som mere højtydende sorter har fortrængt fra de danske menukort.
Ambassadørkorps giver nyt liv til gamle grøntsagssorter
Foreningen for OriGENaler har succes med at lave
bevaringsarbejde med kniv og gaffel.
Madland Festival vil samle madsystemets ypperste frontløbere
Fra 1.-4. maj inviterer Danmarks madpolitiske festival til gårdbesøg, samtaler, film, frokostpauser, fredagsbar og fejringer i og omkring København, på Stevns og i år også i Aarhus.