Annonce

Annonce

Kød fra Friland på tilbuds i køledisk i Meny.

Meny har tidligere haft succes med at udgive en ren økologisk tilbudsavis, og kæden håber, at de aktuelle tilbud kan være med til at løfte salget i en periode, hvor mange kunder har meget fokus på priserne. Arkivfoto: Jens Panduro

Meny-kæden sætter ekstra fokus på økologi

Med en 20-siders tilbudsavis med økologiske varer ønsker Meny-kæden at vise, at man ikke behøver at besøge en discountbutik for at finde Ø-mærkede varer til priser, hvor alle kan være med.

Efter en periode med høj inflation og stagnation i salget af økologiske fødevarer vurderer Meny-kæden, at der er behov for at gøre en ekstra indsats for at fremme salget af kædens voksende økologiske sortiment.

Under overskriften ”Møny – Vi holder af økologi” har Dagrofa-kæden sammen med den seneste tilbudsavis lanceret en 20 siders ekstra tilbudsavis udelukkende med økologiske varer.

Det fremgår af Dagligvarehandlen.dk, som har talt om initiativet med Jesper Gottschalck, som er kommerciel direktør i Meny.

”Vi kan også godt mærke, at forbrugerne træder lidt ned og søger mod discount. Det er en situation, vi er nødt til at leve med. Nogle køber måske også flere konventionelle varer. Vi vil gerne gøre vores til, at kunderne fortsat køber økologi,” siger Jesper Gottschalck Bjerring til Dagligvarehandlen.dk.

Udover den almindelige reklameomdeling bliver den økologiske tilbudsavis leveret sammen med blandt andet dagbladet Politiken. Tilbuddene gælder i 10 dage, og ifølge direktøren er de udtryk for, at Dagrofa-kæden ønsker et øget fokus på det økologiske sortiment.

"Holder du af økologi, er du landet det rigtige sted. I Meny har vi så meget økologi, at vi burde hedde Møny – og vi får hele tiden nye varianter til samlingen”, hedder det i tilbudsavisen.

Ifølge Økologisk Landsforenings nye markedsrapport har Meny en økologiprocent på 8,3 pct., mens landsgennemsnittet ligger på ca. 13 pct.  

Flere artikler fra samme sektion

Unik økologisk drik snupper Gourmetprisen

Naturmælks nye drik Ferm, som består af 70 pct. æblemost og 30 pct. upcyclet ostevalle kom helt til tops, da Gourmetprisen 2023 blev uddelt i dag.

07-06-2023 5 minutter Mejeri

350 festivalgæster testede deres viden om musik og bælgfrugter

Plantebaseret Videnscenter var til stede på Northside Festival for at udbrede kendskabet til økologiske bælgfrugter, og flere hundrede gæster dystede i viden om musik og plantebaseret mad.

06-06-2023 3 minutter Events,   Plantebaserede fødevarer

DC-topchef: Friland risikerer at ende som Irma

Hvis ikke forbrugerne snart begynder at hale mere økologisk grisekød op af kølediskene i de danske dagligvarebutikker, frygter adm. direktør i slagteri- og forædlingsvirksomheden Danish Crown, Jais Valeur, at Friland risikerer at ende som Irma.

06-06-2023 2 minutter Kødproduktion