Annonce

Annonce

Meny-kæden sætter ekstra fokus på økologi

Med en 20-siders tilbudsavis med økologiske varer ønsker Meny-kæden at vise, at man ikke behøver at besøge en discountbutik for at finde Ø-mærkede varer til priser, hvor alle kan være med.

09. august 2022
Læsetid: 2 minutter
Kød fra Friland på tilbud i køledisk i Meny.

Meny har tidligere haft succes med at udgive en ren økologisk tilbudsavis, og kæden håber, at de aktuelle tilbud kan være med til at løfte salget i en periode, hvor mange kunder har meget fokus på priserne. Arkivfoto: Jens Panduro

Efter en periode med høj inflation og stagnation i salget af økologiske fødevarer vurderer Meny-kæden, at der er behov for at gøre en ekstra indsats for at fremme salget af kædens voksende økologiske sortiment.

Under overskriften ”Møny – Vi holder af økologi” har Dagrofa-kæden sammen med den seneste tilbudsavis lanceret en 20 siders ekstra tilbudsavis udelukkende med økologiske varer.

Det fremgår af Dagligvarehandlen.dk, som har talt om initiativet med Jesper Gottschalck, som er kommerciel direktør i Meny.

”Vi kan også godt mærke, at forbrugerne træder lidt ned og søger mod discount. Det er en situation, vi er nødt til at leve med. Nogle køber måske også flere konventionelle varer. Vi vil gerne gøre vores til, at kunderne fortsat køber økologi,” siger Jesper Gottschalck Bjerring til Dagligvarehandlen.dk.

Udover den almindelige reklameomdeling bliver den økologiske tilbudsavis leveret sammen med blandt andet dagbladet Politiken. Tilbuddene gælder i 10 dage, og ifølge direktøren er de udtryk for, at Dagrofa-kæden ønsker et øget fokus på det økologiske sortiment.

"Holder du af økologi, er du landet det rigtige sted. I Meny har vi så meget økologi, at vi burde hedde Møny – og vi får hele tiden nye varianter til samlingen”, hedder det i tilbudsavisen.

Ifølge Økologisk Landsforenings nye markedsrapport har Meny en økologiprocent på 8,3 pct., mens landsgennemsnittet ligger på ca. 13 pct.  

Flere artikler fra samme sektion

De gamle grøntsagssorter er i høj kurs hos kokkene i Bankdatas kantine

Hvis du tror, at en gulerod er en gulerod, kan du godt tro om igen. Det viser erfaringerne fra bistroen i Bankdata, der er ambassadørkøkken for nogle af de gamle hjemmehørende kulturplanter, som mere højtydende sorter har fortrængt fra de danske menukort.

16-04-2025 6 minutter Mere grønt,   Grøntsager,   Det Økologiske Spisemærke

Ambassadørkorps giver nyt liv til gamle grøntsagssorter

Foreningen for OriGENaler har succes med at lave
bevaringsarbejde med kniv og gaffel.

16-04-2025 4 minutter Mere grønt,   Grøntsager

Madland Festival vil samle madsystemets ypperste frontløbere

Fra 1.-4. maj inviterer Danmarks madpolitiske festival til gårdbesøg, samtaler, film, frokostpauser, fredagsbar og fejringer i og omkring København, på Stevns og i år også i Aarhus.

15-04-2025 3 minutter Events