Annonce
Annonce
Økologisk svineproducent overtager konkursramt måltidsvirksomhed
Karsten Deibjerg og Bertel Hestbjerg, der står bag selskabet Organic Pork, vil afprøve koncepter og idéer i de måltidskasser, de skal til at lave i deres nye forretningseventyr.
Bertel Hestbjerg, der ejer Hestbjerg Økologi, som producerer 'Poppelgrise fra Hestbjerg' har sammen med Karsten Deibjerg opkøbt Måltidsboxen fra Grindsted. Arkivfoto: Hestbjerg Økologi
Tidligere på sommeren måtte måltidsvirksomheden Måltidsboxen fra Grindsted begære selskabet konkurs, men genopstår konceptet dog i et lidt andet setup. Karsten Deibjerg og Bertel Hestbjerg, der står bag selskabet Organic Pork, har nemlig overtaget Måltidsboxen, skriver fødevarewatch.dk.
De vil bruge konceptet til at teste nye madkoncepter og idéer af direkte hos forbrugerne.
"Vi synes, at det er spændende at udvikle og har ikke de store ambitioner om at udvide volumenen inden for landbruget, men i stedet udvide værdikæden. Derfor glæder vi os til at se, hvad dette kan blive til," siger Bertel Hestbjerg, til fødevarewatch.dk, og peger på, at der skal meget mere økologi på menuen i Måltidsboxen fremover.
Bertel Hestbjerg er med sin virksomhed 'Hestbjerg Økologi' Danmarks største producent af økologiske grise, mens Karten Deibjerg er tidligere adm. direktør for Friland og nu ejer handelsselskabet Tamaco Gruppen.
Flere artikler fra samme sektion
Spisemærkerne er på vej tilbage på danmarkskortet
Til sommer forventer Fødevarestyrelsen at lancere et nyt danmarkskort over alle landets spisemærkede restauranter.
Økologien åbner nye døre for jysk konferencecenter
Selv om Vingsted Hotel & Konferencecenter har fået Det Økologiske Spisemærke i bronze, er der stadig plads til, at køkkenet kan holde fast i en håndfuld små lokale fødevareproducenter.
Dragsbæk: Nordens olivenolie skal være økologisk
Økologisk rapsolie fra Danmark har mange gode egenskaber, og Dragsbæk-koncernen efterlyser flere producenter, som kan sikre tilgangen af råvarer til nye produktlanceringer.