Annonce

Annonce

Bertel Hestbjerg sammenn med svin på marken

Bertel Hestbjerg, der ejer Hestbjerg Økologi, som producerer 'Poppelgrise fra Hestbjerg' har sammen med Karsten Deibjerg opkøbt Måltidsboxen fra Grindsted. Arkivfoto: Hestbjerg Økologi

Økologisk svineproducent overtager konkursramt måltidsvirksomhed

Karsten Deibjerg og Bertel Hestbjerg, der står bag selskabet Organic Pork, vil afprøve koncepter og idéer i de måltidskasser, de skal til at lave i deres nye forretningseventyr.

Tidligere på sommeren måtte måltidsvirksomheden Måltidsboxen fra Grindsted begære selskabet konkurs, men genopstår konceptet dog i et lidt andet setup. Karsten Deibjerg og Bertel Hestbjerg, der står bag selskabet Organic Pork, har nemlig overtaget Måltidsboxen, skriver fødevarewatch.dk.

De vil bruge konceptet til at teste nye madkoncepter og idéer af direkte hos forbrugerne.

"Vi synes, at det er spændende at udvikle og har ikke de store ambitioner om at udvide volumenen inden for landbruget, men i stedet udvide værdikæden. Derfor glæder vi os til at se, hvad dette kan blive til," siger Bertel Hestbjerg, til fødevarewatch.dk, og peger på, at der skal meget mere økologi på menuen i Måltidsboxen fremover.

Bertel Hestbjerg er med sin virksomhed 'Hestbjerg Økologi' Danmarks største producent af økologiske grise, mens Karten Deibjerg er tidligere adm. direktør for Friland og nu ejer handelsselskabet Tamaco Gruppen.

Flere artikler fra samme sektion

Effektiv markedsføring har givet den økologiske citron mange loyale kunder

Der er stor variation i købsmønstrene for de mest almindelige økologiske basisvarer, og ifølge Økologisk Landsforening kan flere varer lære af øko-citronens succes.

20-02-2025 6 minutter Dagligvarehandel

Tre stærke kandidater er nominerede til årets øko-pris

Økologisk Landsforening har nu sat navne på de tre kandidater, der er med i opløbet til Øko-prisen 2025, og ifølge markedschef for foodservice Torben Blok er der tale om tre stærke kandidater, som på hver sin måde kæmper for at udbrede de økologiske løsninger i landets professionelle køkkener.

19-02-2025 5 minutter Øko-prisen

Optimisme blandt økologiske svineproducenter: Noteringen stiger, og efterspørgslen vender tilbage

Noteringen for økologiske slagtesvin er højere end samme tid sidste år, rentepresset er aftagende, og forbrugerne er igen begyndt at efterspørge det økologiske kød.

17-02-2025 2 minutter Grise,   Økonomi