Dagrofa ansætter Signe Frese som CSR-chef
Signe D. Frese begynder den 1. november 2023 som CSR-chef for Dagrofa, der har hovedkontor i Ringsted og som lever varer til flere end 520 detailbutikker.

Signe D. Frese har tidligere arbejdet som CSR-chef i Coop, og hun glæder sig til at vende tilbage til fødevarebranchen som CSR-chef hos Dagrofa.
Det er kun et halvt år siden at Signe D. Frese forlod Coop og jobbet som CSR-chef. Nu får hun samme titel hos Dagrofa. Her afløser hun Henrik Johannsen og får ansvaret for at drive den videre udvikling og implementering af Dagrofas CSR-arbejde under strategien ”FremgangSammen”, skriver Dagrofa i en pressemeddelelse.
Signe D. Frese kommer med indgående brancheerfaringer fra COOP, Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet og WWF samt en række bestyrelsesposter, som bl.a. tæller den grønne tænketank Concito, og hun har i mange år har beskæftiget sig med ansvarlighed, bæredygtighed og ledelse.
Hun forlod Coop for et halvt år siden en stilling som CSR-chef i Coop, og hun ser frem til at vende tilbage til fødevarebranchen.
”Jeg glæder mig rigtig meget til at fortsætte arbejdet i fødevarebranchen og Dagrofa, hvor ambitionerne er høje og ESG-området i stigende grad spiller en væsentlig rolle i forhold til konkurrencedygtighed og relationen til kunderne,” siger Signe Didde Frese, som forklarer, at det motiverer hende at gøre en forskel for mennesker og vores planet, hvor fødevarer og madvaner efter hendes vurdering spiller en væsentlig rolle i forbindelse den grønne omstilling.
Et afgørende fundament
Kategoridirektør Michael Christensen ser frem til at byde Signe D. Frese velkommen til Dagrofa, hvor hun får ansvaret for CSR-området, der dækker både detail, foodservice og logistik:
”En strategisk og dynamisk CSR-agenda er et afgørende fundament for vores koncern, nu og i fremtiden. Vi vil bidrage positivt til at fremme bæredygtighed og ansvarlighed i koncernen, hos vores købmænd og hos vores kunder igennem Dagrofa Foodservice,” siger han og fortsætter:
”Jeg er utrolig glad for, at Signe bliver en del af holdet og skal lede styrkelsen af teamet og indsatsen på området. Hun kommer med en særdeles relevant og solid erfaring fra branchen.
Flere artikler fra samme sektion
Madland Festival vil samle madsystemets ypperste frontløbere
Fra 1.-4. maj inviterer Danmarks madpolitiske festival til gårdbesøg, samtaler, film, frokostpauser, fredagsbar og fejringer i og omkring København, på Stevns og i år også i Aarhus.
Kogebogsforfatter giver tip til at skære ned på kødet, når du laver frikadeller
Mere plantebaseret betyder ikke nødvendigvis et endegyldigt farvel til frikadellen. Ditte Ingemann giver her sit bud på en lidt grønnere frikadelleopskrift og opfordrer os til at tænke mere på kvalitet end kvantitet, når vi handler.
Elever udskød påskeferien for at hjælpe til med Økodag hos debutant: »Det gik over al forventning«
Kalø Økologisk Landbrugsskole afholdt for første gang Økodag, og flere end 30 medarbejdere og elever hjalp til med at styre løjerne. En af ambitionerne for dagen var også at vise gæsterne, at økologien er meget mere end fokus på dyrevelfærd.