Annonce

Annonce

Søstrene bag Pure Dansk ved tidligere udgave af Book en mark

I år er det sjette gang at Book en mark bliver afviklet, og søstrene bag bælgfrugtvirksomheden Pure Dansk er blandt de mange økologiske producenter, som tidligere har deltaget i faglig speeddating med potentielle kunder. Foto: Food

Book en mark åbner sæsonen hos Naturmælk

Branchearrangementet ’Book en mark’ byder i år på seks speeddating-møder, som ifølge arrangørerne er oplagte muligheder for at skabe mere samhandel mellem land og by.

Book en mark er “business dating” mellem økologiske producenter og aftagere, og i år er det sjette år i træk, at Madfællesskabet sammen med Landbrug & Fødevarer inviterer landets fødevareproducenter, landmænd, grossister, køkkenchefer, indkøber, og madprofessionelle fra private og offentlige køkkener til faglig speeddating på tværs af hele Danmark.

Lærke Kirstine Lund, der er projektleder og sektorchef i Landbrug & Fødevarer oplyser i en pressemeddelelse, at hovedmålet med Book en mark er at skabe nye samarbejdsaftaler og kontakter mellem dem, der laver råvarerne og dem, der bruger dem og hun beskriver de seks arrangementer, som bliver afholdt rundt om i landet, som en unik mulighed for at finde nye produkter, nye afsætningsformer og nye venner i branchen.

”Jeg synes det giver god mening man som restaurant, hotel, kantine eller offentligt køkken er nysgerrig på de fødevarer, der produceres i området. Og omvendt at man som økologisk producent møder potentielle kunder fra egnen. Det er netop det Book en mark handler om, og gennem årene har hundredvis af producenter og aftagere mødt hinanden på den måde og startet forretning sammen,” siger Lærke Kirstine Lund. 

Deltag i 'Book en mark' i:

  • Sønderjylland: Hos Naturmælk i Tinglev 27. februar.

  • Odense: Hos G.A.S.A 12. marts.

  • Aarhus: Hos Turbinehallen 22. april.

  • Nordjylland: Hos Lille Østergaard Økologi 14. maj.

  • Bornholm: Lokation kommer snart 24. september

  • København: Hos Spor 10, Jernbanebyen 8. oktober.

Flere artikler fra samme sektion

Du kan stadig nå at deltage i konkurrencen om Kantineprisen 2024

Kun kantinekøkkener med en økologiprocent på mindst 60 pct. kan deltage i dysten om Kantineprisen 2024, som finder en vinder på havnen i Gudhjem.

18-04-2024 2 minutter Events,   Professionelle køkkener,   Foodservice

Madland Festival kalder til samling, samtaler, hyldest og fejring

Det madpolitiske samlingspunkt og fællesskab Madland inviterer for femte år i træk til Madland Festival under sloganet: ”Gentænk madsystemet”.

17-04-2024 2 minutter Events

Økologisk Landsforening kæmper for, at æg ikke længere skal stå på køl - Danske Æg kæmper imod

Økologisk Landsforening ønsker et opgør med kravet om, at æg skal på køl, men hos Danske Æg vil man fastholde det.

15-04-2024 8 minutter Æg og fjerkræ,   Forbrug,   Detailhandel